Uncategorized

Malia Obama: stil deconstruite

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Pe măsură ce copilul a unui super-Stylin’ prima doamnă, nu este de mirare că Malia Obama a intrat în lumina reflectoarelor propriul ei vestimentara. Adolescentul infam precum tinta paparazzi a fost distrați cu tendințe de ani de zile alături de ei frate Sasha, precum și acum aspectul chic înainte de a vedea ce rochie ea va don la fiecare eveniment toti ochii-sau ce ea rocking în ea „ off-duty“ore.

Aceasta publica poate contine link-uri afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

simplu la creta până succesele sale la stiliști sau nume de designer, cu toate acestea de când am văzut-o purta branduri blogger-preferate de către place de UNIF precum și Anthropologie, înțelegem steaua în creștere stil devine mai mult decât un cuvânt de spus. De la înmugurire entuziast la fashionista plina floare, aici e exact cum Malia unghiile semnătura ei arata mac-dar-lustruit.

Malia Obama stil deconstruite

straturi Killer

Dacă există un lucru pe care îl înțelegem despre Washington, DC, este că acesta nu este complet străin pentru meteo. Pentru a păstra iarnă confortabil vin, arata Malia la un arsenal de opțiuni de acoperire ucigaș deasupra ei, a încercat și-adevărat capse.

Abordarea aleasă? Timeless, la mijlocul lungimii, A-line. Dacă sunteți canalizarea stil Malia Obama, selectați dintr-o nuanta bogata, sezon savvy, cum ar fi 2014 lui Radiant Orchid sau un negru și alb de imprimare tradiționale de verificare într-un stil buton frontal.

<. Yimei $ 83.00 Torid $ 118,90 Selecte $ 98.00 ochi de inger $ 95.00 Qeexi $ 115.00 >

fuste skater

Fie că este vorba o fusta reală sau silueta în formă și acutizare a unei-o singură bucată-i de mirare, iubirile vechi de 16 ani pentru a rock acest fetișcană du-te-la. Cutat, imprimate sau peplum tăiate, această piesă este fundamentul pentru minunat precum și stilul Sassy adolescent lui.

Feminin, flirtând, cu toate acestea întotdeauna doamnă cum ar fi, cheia aici este un Hemline moderat. Cea mai bună parte? Forma este aproape universal flatează – te in la de strângere talie, apoi oferindu-vă o splay naturală la șolduri.

<. Chicwish $ 38.17 Super-uscat $ 34.50 Rosegal $ 15.20 COCO & JAIMESON $ 34.99 KAS new York $ 49.95 Yoins $ 13.95 >

talii belted

Centura este completarea perfecta pentru fustele skater – precum și pentru adăugarea de un pic de înfrumusețarea la stiluri simple. Malia cunoaște beneficiile accessorizing cu acest îmbrăcare – o curea poate actualiza aspectul de o rochie precum și cravată împreună piese complet separate. Centura din dreapta poate păstra o privire de la teetering ca cutesy bine, subliniind cel mai subțire parte a taliei precum forma de sex feminin.

picior de uzură

Lumea politică are o specialitate din lumea modei, precum este capacitatea de a pune împreună Ținutele care tranzițiile de la birou la ocazii prepped-up. tânăr nostru stilist nu este o excepție, care lucrează în mod obișnuit uzura piciorul în rutina de zi cu zi, datorită anotimpurilor reci, precum și de-a dreptul modestie la fel.

Dacă hems dvs. caută un pic la fel de bine sau de mare temps sunt în mod constant în scădere, dresuri precum și jambiere poate fi ambreiaj, fie pentru scenariu. doar șanț negru fundamentală – Malia merge întotdeauna cu caractere aldine de culoare.

pop lovituri de culoare

Deși nu există nici nega faptul că ar putea avea unele restricții și-Prim-corespunzătoare pentru a le respecte, nuanța a fost întotdeauna în cazul în care toate femeile Obama vin cu adevărat în propria lor. La fel ca ea a preferat straturile de fund, încălțămintea este un timp plin de culoare pentru strălucire, precum și cel mai mare copil se profita din plin.

Ieșind în stil adevărat Malia nu ar fi totală, fără un pantof declarație-cotitură cap sau pantof sport la suprafață de pe fiecare aspect avangardist. Este mai luminos, cu atât mai bine, precum și cu siguranță mai distractiv.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *