category

Cea mai bună modalitate de a stil maxi rochie acum

< >

Cumpărați aspectul

Știm cu toții că, pe măsură ce vremea devine mai rece, suntem repede să găsim un pulover confortabil sau un tricot pe care să -l purtăm; Dar, în unele cazuri, uităm că încă putem purta rochii, în special rochii maxi. Rochiile maxi sunt ușor de purtat, iar aspectul de astăzi prezintă cea mai bună modalitate de a stil rochii maxi acum. Așadar, nu este momentul să vă ștergeți rochiile, pentru că, cu atât mai mult decât oricând, oamenii poartă mult mai multe rochii în această toamnă. Una dintre tendințele rochiei de purtat în această toamnă sunt rochiile cu prezențe puternice. Poate fi rochie maxi, rochii mici sau midi. Pentru această tendință de rochie, gândiți -vă la romantism feminin, modern, volane și tipărit. Acestea sunt rochiile pe care ar trebui să le purtați în această toamnă. Acum, întrebarea este: cum stilați o rochie pentru toamnă și pe măsură ce vremea devine mai rece? Există atât de numeroase moduri de a stil rochii în această toamnă, indiferent de tipul de rochie sau de ocazie. Pentru rochii maxi, puteți alege fie cizme înalte de genunchi, fie cizme de gleznă, deoarece rochia nu vă dezlănțuie picioarele. Pentru o rochie mai scurtă, cizmele înalte la genunchi vor fi ideale datorită temperaturii reci, cu excepția cazului în care vă asociați rochia cu dresuri cu cizme de gleznă.
Cea mai bună modalitate de a stil maxi rochie acum
Dacă sunteți în căutarea unor modalități elegante și simple și ușoare de a vă modela rochia maxi acum, consultați aceste articole de mai jos. Puteți adăuga unul sau două dintre aceste articole atunci când maxi se îmbracă.
Căciulă de lană
Cizme: Aceasta poate fi cizme înalte de genunchi sau cizme de gleznă
Geaca de piele
Paltoane lungi
Cardigan: Cardiganul lung este o altă tendință de cădere și sunt excelente pentru stratificare.
Bijuterii declarații
Pungă de declarație

Mai mult decât oricând, am purtat o mulțime de rochii în această toamnă. În ultimele săptămâni, am purtat această rochie florală, rochie midi și rochie de pulover. Puteți obține această rochie prezentată și alta de la Favorite Mango în timpul vânzării lor de 30% reducere. Atunci când se referă la cumpărături pentru piese bugetare care sunt elegante și la modă, unele dintre locurile în care merg sunt Mango, H&M, ASOS pentru a numi câteva. Iată ce ar trebui să cumpărați de la Mango în timpul vânzării.
Obțineți 30% din rochia mea și tot ce este pe site -ul lor folosind Code Extra30.

< >

< >

< >

De asemenea, vă puteți bucura:

Cum să vă actualizați stilul de lucru de toamnă

Cum să ridici rochia de hanorac

Ce să purtați în timpul verii în această vară …

Cum să adăugați pantaloni scurți din piele …

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *