category

Cum se reciclează o rochie de onoare

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Rochia notorie de onoare a fost imortalizată în toată tafta sa de mătase minunată. Da, vorbim despre Katherine Heigl în 27 de rochii și de mânere de filme de mireasă cu rochia de onoare de onoare. Cu toate acestea, pentru cei dintre noi care au fost acolo, au făcut asta, cele mai multe rochii de domnișoare sunt undeva între oribil / teribil / nici o insistență a mirelui rău că este “Soooo Purpurable”. Pentru a preveni 27 “Interesant” (pentru lipsa unui cuvânt mai bun) Rochii de onoare acumulează praf în dulapul tău mic, avem cinci sugestii despre cum să recicleze rochia de domnire de onoare.

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cum să vă reciclați rochia de onoare!

Vindeți-l pe eBay: este rochia dvs. de la unul dintre comercianții cu amănuntul? (Ahem, JCREW!) Șansele sunt 43243243 alte femei donning sau nu vor fi rochii de onoare de onoare, și există cineva acolo care va avea nevoie de copil albastru de mătase albastru. Dacă nu veți purta din nou rochia lungă, plină de culoare (și aveți încredere în noi, nu veți), puneți-o spre vânzare pe eBay. Ia o parte din banii tăi înapoi, iar un alt domnit de onoare primește rochia ei pentru un preț redus substanțial. Toată lumea câștigă!

Donați ca o rochie de bal: Când altceva puteți purta o rochie pofină în portocaliu de dovleac strălucitor? Face balul un clopot? Deci, majoritatea dintre noi ar prefera să mâncăm un toenail decât să călătoresc înapoi în timp în zilele de bretele și breakouts. (În plus, problema ușoară că călătoria de timp nu a fost încă inventată.) În schimb, donați-vă vechea rochie de onoare de onoare la organizații de onoare, cum ar fi proiectul prințesă și donați rochia mea care oferă îmbrăcăminte pentru fete care nu își pot permite rochii de bal. Te scapi de rochia ta, un adolescent primește o rochie pentru bal, și poți obține o pauză fiscală! Din nou, toată lumea câștigă!

Păstrați-l la îndemână pentru Halloween: domnișoarele de onoare au fost cele mai discutate despre comedia anului și, mai important, el glorifică pentru totdeauna domnișoarele de onoare. Ride pe valul de cultură pop și ține-ți îmbrăcămintea disponibilă pentru Halloween. Adunați-vă ceilalți foste “servitoare și îmbrăcați-vă ca întregul domiciliu de onoare entigura acest Halloween. Sau du-te doar solo ca o slujbă de onoare zombie. (Da, am adăugat în partea zombie de când oamenii se îmbracă mereu ca brides zombie.) Oricum, vă economisește o excursie la orașul de petrecere și un costum de 40 de dolari pe care îl veți purta o dată.

Oferiți-o: fie că sunteți un DIY Chica sau sunteți BFFS cu croitorul dvs., luați în considerare modificările. În timp ce este puțin probabil ca vei purta o rochie roșie din satin, o poți purta în bucăți. Luați în considerare separarea rochiei în două părți și Voila, aveți un top pentru o noapte în oraș. Sau aveți o fustă ușor supra-the-top, pe care o puteți tempera cu un vârf calm. Dacă purtați un număr lung, luați în considerare scurtarea lungimii la o rochie de cocktail.

Găutați-l înapoi la mireasă: ne distram de rochii mai puțin decât stelare, dar adevărul este că este cerut să fie o domnișoară de onoare este într-adevăr cea mai înaltă onoare atunci când vine vorba de prietenie. Luați în considerare reproșarea îmbrăcămintei într-un cadou memorabil pentru mireasă. O pilotă, bandă de cap, cadru de imagine sau pernă decorativă. Posibilitățile de reinterpretare creativă sunt nesfârșite, în funcție de cât de la îndemână sunteți în camera de cusut.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *