category

Ducesa în bucăți noi și vechi pentru întoarcerea de la concediul de maternitate

ducesa sa întors din concediul de maternitate cu un angajament în aer liber la o școală de pădure din Paddington, Londra.

După cum vă imaginați că există un interes masiv în întoarcerea lui Kate. În această fotografie din Silver Duminica Marea Britanie, puteți vedea unii dintre fotografi aflați în mână în această după-amiază.

Silver Duminica UK Twitter @silverSundayuk

Vizita lui Kate a fost la Sayers Croft depinde de școala de pădure și de grădina sălbatică. Încrederea este o caritate “… cu scopul de a implica comunitatea locală, în special tinerii, în bucuria și îngrijirea mediului”.

Mai sus, vedeți ducesa fiind salutată de studenții din Școala primară din St. Augustines. Mai mult mai mult prin acoperirea oglinzii:

Când a ajuns la școală, care îi dă copiilor orașului Inner Schimbarea de a învăța despre natură, ea a fost întâmpinată de un grup de copii excitați care i-au dat o grămadă de flori.

Apoi s-au adunat în jurul ei și și-au îmbrățișat picioarele.

Puteți vedea copiii îmbrățișând Kate într-un videoclip împărtășit de Emily Andrews al Soarelui.

O atenție a depinde de furnizarea de echipamente și facilități în aer liber pentru cei care altfel nu ar avea acces la ei, oferind copii “… o oportunitate de a învăța și de a se angaja cu lumea naturală”, potrivit Palatului Kensington.

Din articolul lui Simon Perry:

În timp ce trecea prin parc, Kate clătină mâinile cu alți părinți cu copiii lor și sa întâlnit cu localnicii. Ea a spus unui grup de bine înțelepți că își plăcea timpul cu copiii din școala lor de pădure. Ea a zâmbit și a adăugat: “Tot ce am găsit erau mici swein!”

Ducesa pe o traseu din parc.

Acesta este un fel de angajament care este într-adevăr în timonul lui Kate; A fost în aer liber și copii implicați. Rebecca English a raportat în e-mailul Daily că “după ce a ciorat în tufișuri cu tinerii pentru a căuta bug-uri, Royal ia spus profesorilor la școală că ea vânează pentru păianjeni” în grădina ei, cu copiilor ei prințul George și Princess Charlotte “.

Mai mult de la acoperirea Telegraph:

Ea a apărut relaxată și a apărut în timp ce a trimis pe Sayers Școala de Școala de pădure și la grădina sălbatică la Paddington Recreați-te la West Londra, cerându-i un copil tânăr din partea primară din St Augustin dacă o va arăta în jur.

Ea a râs când își repetă răspunsul: “Nu există biți plictisitori? Nu!” Ea a adăugat: “Wow, e atât de cool, nu pot să aștept să-l văd.”

Fata de pe stânga lui Kate este Anwaraar în vârstă de 4 ani din școala primară a Sfântului Ștefan.

Care sa distrat cu ceașcă de plastic.

Aceasta este o mare “mame aspect”, dacă ar fi fost vreodată una.

Victoria Ward raportează în telegraful că “a fost menționată de un fan tânăr entuziast ca” Majestatea voastră “…”.

Toată lumea a fost astăzi regală, deoarece ducesa a ajutat copiii să facă coroane de frunze. Rebecca English a postat un videoclip al copiilor cu îmbrăcămintea lor de reglare.

În această imagine, eu * cred că toată lumea lucra la plantarea semințelor pentru grădină.

Copiii obținând apă pentru semințe.

Emily Andrews a împărtășit, de asemenea, aceste imagini ale întâlnirii Kate de 7 luni, iar în povestea ei a remarcat că Kate “a salutat elevii de la școala de pădure din Paddington, în vârstă de șapte luni” aproape aceeași vârstă ca băiatul meu “.

O fotografie fermecătoare a lui Kate.

Când era timpul să lăsăm puțin anwara, a vrut să dea ducesa o îmbrățișare.

Kate a fost mult mai mult decât încântat să oblige.

Acest videoclip ITV are câteva fotografii mari ale copiilor și ducesa.

Gânduri despre stilul lui Kate astăzi de la coloana zilnică zilnică a lui Bethan Holt:

A fost puțină surpriză, atunci, că îmbrăcămintea lui Kate a fost asemănătă atât de îndeaproape cu aspectul off-dator, pe care la cultivat foarte atent de-a lungul anilor. Aceasta este o versiune gata pregătită de Norfolk Mum Kate și cea mai mare cale spre Segue înapoi în viață în fața camerei.

Au fost niște trupe de stil Kate foarte familiare în amestecul aici: am văzut blugi Zara Skinny o mulțime de ori înainte, ditto cizme de chilvers de penelope. Acestea devin la fel de importante pentru imaginea lui Duchess, deoarece genți de mână Lauren și eșarfe de mătase sunt la regină.

Acum, la ceea ce a purtat Kate pentru primul său angajament după concediul de maternitate.

Era într-o jachetă pe care nu am văzut-o anterior, Fjällräven Stina. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu marca, este o companie din suedeză specializată în îmbrăcăminte și echipamente în aer liber. Ducesa purta un pulover Fjällräven la vizitarea Suediei în ianuarie.

Stina este făcută dintr-un amestec de poli / bumbac; Are o capota atașată, un zip frontal, buzunare cu fermoar frontal vertical și file reglabile la încheietura mâinii. Este disponibil la Amazon în dimensiuni mai mici; precum și la Moosejaw și la backcountry. Este de aproximativ 200 de dolari la toate cele trei rețeleLers. Actualizați: Rapoartele KIM într-un comentariu A fost capabilă să prindă jacheta la EMS și a folosit codul de cod promoțional18 pentru 15 dolari în afara prețului. Mulțumesc, Kim! Mai jos, două semnele distinctive ale mărcii, fila pavilionului suedez și logo-ul Arctic Fox.

Mulțumiri a cerului QRF, Christin și Michelle pentru ID-ul lor de jachetă rapidă!

Se pare că Kate purta, de asemenea, un pulover Fjällräven, stilul etichetei Övik re-lână ($ 150), așa-numitul deoarece este un amestec de lână reciclată și poliamidă. Este un stil clasic cu manșete și guler cu nervuri. Este disponibilă la backcountry și, de asemenea, la Fjällräven în culoarea verde a lui Kate; Este de 150 USD la ambele site-uri. Vă mulțumim din nou lui Christin, ea a identificat și puloverul lui Kate.

Stilul vine în garnet închis (maro) și purpuriu alpin; Aceste culori sunt disponibile în toate dimensiunile la backcountry, precum și la Fjällräven. Garnetul întunecat este, de asemenea, în stoc în toate dimensiunile de la Amazon.

Dacă sunteți interesat de puloverul lui Kate din turneu, este disponibil din nou la mai multe magazine. Arătăm-o la Moosejaw, unde este de 159,95 USD. (Fotografiile de pe ideal arată un pic de pulover care se uită din haina lui Kate când o purta în Suedia.)

Sub ea, Kate purta bluza de imprimare a lui Joseph Rainer Bud; Aici puteți vedea meciul de țesături.

O idee despre Tiara către Laura a văzut-o pentru identitatea bluzei, cu mulțumiri și lui Caroline.

Cămașa Tee este din colecția pre-iarnă din 2018 a mărcii. Este o mătase de 100%, tăiată într-o formă liberă cu buzunare cu clapetă din piept, emaulete și un tiv curbat. Îl arătăm la meciuri de modă ($ 595), dar este disponibilă și la Iosif, precum și la Farfeetch.

Pantalonii sunt blugi Zara Biker văzută mai întâi în timpul excursiei din India și, din nou, la o fermă de oraș pentru implicarea copiilor în luna mai a anului trecut.

Bocancii lui Kate au fost recunoscuți imediat, cizmele ei de peisaj de penelope (£ 475, aproximativ 640 de dolari).

Am văzut, de asemenea, cercei Siren Monica Vinader.

Părul lui Kate se uită mai scurt și o culoare mai ușoară în culoare.

Mai multe de la povestea lui Harper Bazaar:

Părul ei nou arată câțiva centimetri mai scurți decât atunci când am văzut-o ultima dată, cu niște straturi și lumini mai ușoare adăugate pentru o săritură și strălucire suplimentară. Chiar și cu rafale de vânt care suflă noul ei stil în jurul ei, valurile elegante ale lui Middleton păreau în mod fulg-ca întotdeauna.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De asemenea, astăzi, cuvântul unui nou angajament săptămâna viitoare.

Marți, 9 octombrie: Palatul Kensington raportează Duke și Ducesa din Cambridge vor participa la primul summit global privind summitul de schimbare a culturii sănătății mintale. Summit-ul global al sănătății ministeriale, marți, 9 octombrie. Summit-ul va vedea cifrele politice, academicienii și factorii de decizie din întreaga lume vin împreună cu un obiectiv comun: o mai bună sănătate mintală pentru toți.

Legătură:

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Sayers Croft Trust; Pagina Facebook a Trust este aici; Feedul de Twitter al organizației este aici

Povestea lui Emily Andrews pentru soare este aici; Acoperirea oglinzii este aici; Articolul zilnic de corespondență al Rebecca English este aici; Povestea de știri a telegrafului este aici; Rebecca Pering’s Daily Express Piece este aici

Coloana de modă a lui Bethan Holt pentru telegraf este aici; Povestea oamenilor de Simon Perry este aici; O diapozitive de popsugar este aici;

1k + Salvare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *