category

Haine tsundoku

haine tsundoku

Postat de Aloïs Guinut pe luni, 8 februarie, 2021 · 14 comentarii

În japoneză, Tsundoku înseamnă crearea de grămezi de carte pe care nu o veți citi.

După ani de vizionare a dulapurilor de femei, pot afirma că femeile fac exact același lucru cu hainele lor.

De câte ori am văzut dulapul plin de pantofi minunați cu toc înalt, în timp ce singura pereche de cizme zilnice a fost purtată la moarte.

Câte topuri cu eticheta, încă așteaptă ca proprietarul lor să aleagă dacă vor fi adoptate sau returnate la magazin (chiar dacă limita de 30 de zile a fost expirată de mult timp, oricât de bine, poate că le pot revinde mult mai bine cu eticheta nu este?).

Câte rochii pentru când voi scădea kilogramele?

Unele Tsundokus pot fi explicate: ați cumpărat haine pentru o viață de vis în loc de cea autentică …
Dar ce zici de cele pe care nici măcar nu le înțelegeți?

Ce este acest lucru despre acest top care îl face atât de neplăcut? Este culoarea? Forma? Călcarea plictisitoare care trebuie făcută?

Uneori, cineva va vorbi despre această carte care ar fi rămas pe raftul tău, precum și să vrei să vrei să-l verificați pentru adevărat. Veți lovi praful, precum și scoateți-o din zona Tsundoku. Cu toate acestea, majoritatea vor continua.

La fel pentru haine. Este posibil să se întâmple că întâmpinați o femeie superbă, sportând un sacou de corduroy ca cel pe care nu l-ați purtat niciodată într-o metodă care vă face să doriți să o copiați. Apoi încercați, precum și boom-ul, sacoul din Tsundoku Limbo.

Dar, uneori, ajungi acasă, încerci, și … încă nu funcționează. Ei bine, răspunsul simplu poate fi nu este stilul tău. Poți să o iubești pe altcineva, precum și să nu te simți confortabil să-l poarte singur. Asta e ok.

Una dintre funcțiile sarcinii mele chiar aici ca scriitor, precum și ca stilist garderoba este de a profita la maximum de hainele pe care le dețineți. înseamnă, de asemenea, descoperirea scopurilor pentru cele pe care nu le purtați niciodată. Poate prin stivuirea unei rochii cu un jumper sau descoperirea meciului de culoare pe care ați lipsit-o.

Dar, uneori, nu puteți face nimic, precum și este timpul să lăsați hainele să meargă. Dacă nu vă simțiți confortabil în beretul roșu, fratele vostru ți-a dat atunci … nu veți simți minunat în ea indiferent exact modul în care eu stil.

În propriul meu rafturi Tsundoku Observați o mulțime de cărți care mi-au fost oferite.

Acest lucru funcționează, de asemenea, în dulapul Tsundokus.

Uneori sunt doar ambițiile noastre uriașe care se tundă în jos când acasă. În cele din urmă, citirea Ulysses James Joyces pare ca o slujbă mare când în librărie însă când casa este întotdeauna mult mai bine de făcut. De asemenea, obținerea acestui strat de tranșee atemporale sună însă fantastic atunci când casa nu se simte ca și cum vă aparține.

Cumpărați haine pentru persoana în care sunteți la fel de bine ca viața pe care o trăiți. Sigur că o pereche de louboutini este mare, totuși nu ar fi mult mai bună dacă pantofii zilnic au fost la fel de uimitoare?

Ca stilist personal, sunt destul de inteligent în propria mea achiziție de haine, precum și niciodată nu fac Tsundokus. Cu toate acestea, purtați ceva atunci când este suficient pentru a nu fi un tsundoku? La urma urmei, este ca și cum ai citi doar primele pagini ale unei cărți.

Trebuie să mărturisesc că dețin o pereche de pompe glamouroase cu toc înalt, pe care le purtau o singură dată. Magazinul de pigalle de înaltă calitate, precum și pantofii specializați mi-au vândut visul. Au fost pe vânzări. Eu pentru casa de vis, precum și acum visul stă pe raft.

Uneori îți place conceptul unei cărți sau o bucată de îmbrăcăminte … Cu toate acestea, lucrul în sine nu este destinat să folosești.

Si tu? Spuneți-mi despre aceste haine pe care le-ați cumpărat cu toate acestea nu purtau niciodată în comentariile.

Dacă doriți să discutați, respectați-mă pe Instagram unde am o afacere foarte mare în povestiri.

Collage de acoperire: Pantofi minunați de la Louise Paris, Tsundoku al Transpenardului Augustin

Categorie: Blog · Etichete:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *