Uncategorized

Revizuire: Noul Lush al lui Lush și Bronzer

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Charisma și senzația deante de piele mai tinere, 18,95 dolari fiecare de la luxuriante

Voi confrunta în voi toți pentru o secundă. Când vine vorba de cosmetice, sunt cam un fel de gal. Am purta un hidratant colorat (cu SPF, te rog), un design de eyeliner non-fantezist, unele fard de ochi, mascara și, eventual, un chapstick. Acum, când vine vorba de contur și de umbrire și bronzare și evidențiere și toate acele cuvinte fantezie, eu, în unele cazuri, mă găsesc copleșiți.

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cu asta a spus, am decis să încerc mâna sau fața mea, mai degrabă – la toate cele de mai sus, după recenzii cu rave ale lui Lush Sentimentul Tint / Primer și Charisma Tint / Primer. Primul este un luminator, în timp ce acesta din urmă este un bronz, și ambele sunt la prețul de 18,95 dolari un pop. Verdict: la fel de incredibil cum am sperat și mult mai ușor de aplicat și purta decât mă așteptam. Verificați specificațiile de mai jos.

Evaluarea:

Aplicație: Aceste două se amestecă atât de bine încât le puteți aplica sincer fără o perie sau un burete. Spre deosebire de niște bronzoare și răsturnatoare, sunt incredibil de ușoare și niciodată doar “stau pe piele”. Se topesc în piele pentru a crea un finisaj fără sudură și nu se simt niciodată grele sau prăjite.

Costul: pentru sub 20 de dolari un pop, serios nu poate merge prost cu aceste două. Fiecare cadă este umplută cu .7 oz. de produs. Asta e suficient să te ducă cel puțin câteva luni.

Ambalajul: adevărat la forma lui Lush, ambalajul este ușor și simplu. În cele din urmă veți avea nevoie de o perie sau un burete pentru a vă ajuta să obțineți produsul pe măsură ce oferta dvs. se diminuează, dar aș alege personal o cadă care vă permite să obțineți fiecare ultimă cădere, spre deosebire de un tub sau o pompă ciudată.

Cum să purtați: În funcție de starea dvs. de spirit sau de vibrații pe care o faceți, puteți aplica fie un produs la întreaga față înainte de fundație sau hidratant colorat. Când se aplică pe întreaga față, liderul (simț mai tânăr) creează un fel de finisaj de dewy și luminează pielea, făcând-o să pară că tocmai ați petrecut două săptămâni la una din acele stațiuni fantezie Oprah Winfrey sau Beyonce ar cheltui mii de dolari pentru a atârna la. Bronzerul (Charisma) este minunat dacă mergeți pentru acea strălucire “de vară nesfârșită”. Are un indiciu de strălucire în ea, dar nu atât de mult încât arăți ca și cum te îndrepți spre club. Ideal atât pentru zi cât și pentru noapte.

Ca o alternativă la aplicația All-Over, puteți aplica ambele produse pentru a vă conturiza fața. Orientare rapidă a degetului mare: Aplicați evidențierea în zonele care ies ușor. Aceasta include pomeții, clavicularii, fruntea inferioară, în jos centrul nasului și sub browbone. Bronzers ar trebui să fie aplicate în zonele pe care doriți să le umblați, inclusiv în fiecare parte a nasului, în jurul părului părului și chiar sub pahare.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *