category

Swan, Swan, Hummingbird

Jocul de vizitatori de zi Lăsați-mă să înțeleg că dacă ar trebui să dețineți o rochie de lebedă Bjork (nu una de la Oscarii, cu toate acestea o versiune “extrem de excepțională perla-encrusă” de la turneul ei vespertine) poate face acest lucru mergând aici.

Există o mare parte din alte fascinante (prin care implică “în mare măsură nepotrivită”) de haine pentru licitație, multe dintre ele la oferte de pornire extrem de sensibile (deși toate licitațiile au încă cinci zile pentru a alerga).

Licitațiile beneficiază de oxfam și, de asemenea, să vă sublinieze, “puteți cumpăra, de asemenea, să donați capre, cămile, precum și copaci. O capră costă mult mai puțin decât rochia lui Bjork, precum și cu siguranță ar fi mult mai minunată.”

Fotografia pe care o arăt (nu am putut suporta să fac rochia de lebădă pe tine, precum și pe lângă faptul că a avut o imagine slabă “Arty”, care era tot umbra) este de o altă rochie în licitație, la care se face referire ca un “cer albastru pictat manual, tipăriți rochia cu mâneci scurte dezvoltate, precum și contribuția designerului belgian Dirk van Saene. Rochia are guler albastru tricotat, precum și manșete, precum și detaliile din față. Rochia este luată de la Van Dirk Summertime 2005 de colectare 2005, precum și nu a fost niciodată uzată. ” În mod obișnuit, sunt extrem de mult împotriva hainelor pictate manual, totuși acest lucru este atât de extrem de drăguț, precum și nu cum ar fi artistul, cel puțin nu că pot vedea din imagine. Pe lângă o cauză extrem de mare …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Ei bine, presupun că este timpul să înfășoară acest lucru, apoi, apoi 29, 2008
Infrastructura necesară 6, 2006
Ocupat, ocupat, busymay 23, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *