category

Classic Winter Essentials

Turtleneck + Fustă

Uzura de weekend poate merge rapid pe traseul sportiv, dar nu trebuie să fie toate misiunile și să se învârtă și să aștepte să intre în Bubby pentru clătitele lor butoase Nutella. Zilele tale din afara funcției pot fi în continuare stilate cu mult polonez și feminitate. Aici, merg pe traseul fustei Turtleneck + pentru că, sincer, este drăguț și gâtul meu este rece.
Faptul că această fustă prezintă o talie înaltă este ceea ce oferă echilibrul general al aspectului în tandem cu un gunoi confortabil. Această grămadă este destul de ușoară, așa că nu vă veți simți prea voluminoși sub haina ta, dar fusta ține bine și împotriva aruncării într -un soi de tricotat, de cablu. Îmi place să păstrez câteva țesături ușoare în jur ca piese de stratificare, iar aceasta vine în cinci culori pentru a -ți amplifica versatilitatea generală a Wadrobe. Fusta în sine este o țesătură țesută din tweed, cu detalii cu buton de aur, este clasic feminină într -un mod care se simte distractiv. Ceva de remarcat în general – aceste articole sunt mici, astfel încât dimensiunea de dimensiuni este o mișcare inteligentă.

J.ingbianca fustă cu talie înaltă

Îmbrăcămintea exterioară

În știrile adorabile de îmbrăcăminte, The Jacklyn Blue Belted Reefer este o fermă cu piept dublu, adorabil, de dragoste. Țesătura grea vă va menține cald, centura vă va evidenția forma, iar faptul că este o haină albastră atârnată în dulapul dvs. vă va face pur și simplu fericit. Am adăugat, de asemenea, cerceii de curve de încântare neașteptat la acest aspect, care au un preț bine și un pop de perlă de care nu sunt niciodată supărat.

J.ingjacklyn haina de reecur cu centură albastră

J.ingdenonia Tan Turtleneck Top

Cercei J.ingCurveball

J.ing Sale

Dacă suntem doar zero în vacanțe, s-ar putea să ne regăsim brusc fără ținute, atunci când vine vorba de planuri casual de weekend. Faceți o croazieră prin ofertele lui J.ing, care vă va asigura că vă place ceea ce purtați, oriunde ați merge.
P.S. Vânzarea timpurie a accesului lui J.ing începe 12/18 și toți membrii programului de loialitate, inclusiv cei care se înscriu între orele 12/18 – 12/20, se vor bucura de acces timpuriu și 25% reducere la nivel de site (inclusiv articole de vânzare). Evenimentul de vânzare de Crăciun începe oficial pe 12/21 și continuă până la sfârșitul lunii decembrie. cumparaturi fericite!

J.ingdenonia Tan Turtleneck Top

J.ingbianca fustă cu talie înaltă

J.ingjacklyn haina de reecur cu centură albastră

J.ingelk Tan tricot Duster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *