category

2016 Culorile părului de celebritate pe care le poftește pentru un nou aspect

gata pentru un aspect nou? Încercați una dintre aceste culori de păr proaspete, celebritățile și experții pentru păr sunt deopotrivă ideal. Acum nu vom analiza de data aceasta Bollywood Divas, pentru că, ca să fim sinceri, pe lângă ciocolatele și roșii și maronii, culorile de păr celebritate văzute pe ele sunt puține și departe.
Idei elegante de culoare a părului celebrității pe care le putem imita
Să aruncăm o privire la diferitele culori ale părului celebrității din lumea Hollywood -ului, pentru că tocmai acolo încep o mulțime de tendințe de modă și curg în cojile noastre de ouă aici. Aruncă!

[Citește și: culorile părului pastel pentru adolescenți]
1. „Tortoiseshell”
Tehnicianul de păr Celeb Kristin Ess a ieșit de data aceasta cu o idee neobișnuită de culoare a părului- „TortoiseShell” pentru clientul Ashley Tisdale. Conceptul de aici este un ton de miere, ombre se întâlnește cu aspectul de păr, care este un amestec de Auburn și maro- destul de special și nu a mai încercat niciodată. Și ghiciți ce, Lasul muzical de liceu, l -a zguduit!

2. Buttery
Cu bej ca idei de culoare a părului la sport, nu poți decât să fii ciudat cu o notă de buttery pe el, cum ar fi cea văzută pe fata de la Hollywood, Gwyneth Paltrow. Culoarea vine la fel de mare și caldă, cu atingeri de blonde în jur, pentru că blondele pure sunt atât de secolul trecut și pasul.
[SC: Mediad]

Sursa: HuffPost.com3. Întuneric întunecat
Acum trebuie să vă amintiți că Murky este înăuntru și cu nuanțe pastelate. Dacă credeți că doar părul curcubeu poate fi aspectul pastelului elegant de care au nevoie de tesurile tale, ai greșit. Tehnicianul de păr celebritate, Nick Arrojo, se scufundă în cele mai murdare dintre nuanțe cu noul ei aspect de păr în Murkiness pastel. Ștergeți nuanțele strălucitoare pentru ceva grunge, noroios și mutat, cu cenușă maro ca bază și pastel moale deasupra!

4. Ronze nu bronz
Înainte de a merge „whatttttttttttttttttttttttt”, iată lucrul. Ronze este noul bronz de acolo, cu culori de păr de modă, iar celebrități precum Rihanna le fac sport, de parcă nu există mâine. Părul tău ar fi un amestec de aspect maro bronz cu roșu de cupru și funcționează bine și pentru tenurile și tonurile pielii indiene.

7. Dimensiune clasică
Dimensiunile sunt foarte primitoare pentru a purta și au un an și de data aceasta, deși nu ne-am uita la culorile cu două tonuri și tonurile vopsite pentru scufundări pentru același lucru. Ideea clasică dimensională de colorat a părului este perfectă și fără fluxuri de ombre severe sau dungi ca atare, și nu foarte globală. Echilibrul multor tonuri amalgamate într -unul cu aceeași familie de culori în joc, este ceea ce ajută părul să crească ușor și frumos.

Cu o mulțime de idei de culoare a părului celebrități, în afară de acestea, ar fi înțelept să vă consultați cu doamna sa de salon să știți care dintre tendințele s -ar potrivi feței și personalității voastre, ținând cont de stilul de viață pe care îl conduceți. Faceți check -in cu mult mai multe tendințe celeb mai populare și culorile populare de păr de celebritate în jur și imită -le pentru sezonul festivalului. Nu știi niciodată cine se îndrăgostește de stilul tău!
Imagini Sursa: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *