Uncategorized

Afiș congelat pentru versiunea muzicală Broadway de Olly Moss

Afiș Frozen pentru The Broadway Musical
Grupul teatral Disney este unul dintre cele patru segmente majore de afaceri ale companiei Walt Disney. Oferă cu spectacole live, piese de teatru și producție muzicală a celor mai de succes materiale ale sale, și anume animații.
Unul dintre cele mai proeminente filme ale sale este Frozen. Sunt sigur că în momentul în care ați verificat titlul, a declanșat piesa obsesivă în stil „Let It Go”. Este ca o grabă imediată de zahăr pe care nu o poți controla. Astfel, a fost natural, dacă nu este necesar, să oferim publicului adaptarea pe Broadway a filmului.
Andrew Flatt, vicepreședintele principal pentru strategie Disney Theatrical pentru strategie, publicitate, precum și venituri pentru a selecta posterul pentru producție. Imaginez că sarcina a fost destul de dificilă, deoarece versiunea de scenă ar trebui să se diferențieze de original, cu toate acestea, rămâne cu linia principală de poveste pe care publicul o iubește.
În cele din urmă, a selectat lucrarea de la compania de marketing Serino Coyne, produsă de Olly Moss. Dincolo de marele divertisment al unui fulg de zăpadă mângâiat pe perie, pe un indigo spectaculos, precum și un fundal albastru înghețat, impactul nefavorabil al zonei este surpriza pe care toată lumea le place să o descopere. Acest aspect al surprizei ar putea fi tocmai ceea ce l -a convins pe Flatt să meargă atât pentru asta, cât și pentru ceea ce publicul se va bucura cel mai mult.

De asemenea, The New York Times a prezentat șapte dintre lucrările respinse. Sunt la fel de uimitoare, deși au ratat câteva aspecte. Unii nu au recreat în mod clar sentimentul personajelor, în timp ce altele erau la fel de evidente. Cu toate acestea, în total, sunt executați profesional cu grijă de poveste, precum și admirație pentru personaje.

Povestea prețuită își va face arcul pe Broadway la Teatrul St. James anul viitor. Spectacolul bazat pe hitul film de animație este acum în repetiție pentru alergarea sa în afara orașului la Teatrul Buell de la Denver Center for The Performing Arts. Interacțiunea este aranjată să se desfășoare începând cu 17 august cu 1 octombrie.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *