Uncategorized

Vânzare de vară: 20% reducere la toate produsele UGMONK

Ugmonk Summertime Vânzare, precum și produse noi
După cum ți -ar spune Jeff, nu au existat numeroase rate de reducere a produselor sau vânzări semnificative în cei 9 ani, deoarece a introdus Ugmonk. La fel ca aceasta este una dintre acele ocazii neobișnuite, în formă de a sărbători introducerea noii linii de tricouri.
Miercuri, vânzarea de vară Jeff Sheldonkick a oprit cu o reducere de 20% a tuturor produselor, pentru un timp restrâns, cu codul Summer17. Aceasta este șansa perfectă de a vă aproviziona cu orice tip de produse pe care ați avut -o cu ochii!

Ca și în cazul tuturor lucrurilor Ugmonk, există un concept specific în spatele celui mai nou design. Stilul „Bucurați -vă de călătorie” se bazează pe experiența lui Jeff cu brandul, care l -a învățat să se încânte atât de produsul final, cât și de la fel de ravel în acest proces, care este în cele din urmă cel mai bun profesor. Realizările te aduc la laudă, însă bătălia de încercare, precum și eroarea din spatele scenei este ceea ce aduce această satisfacție personală.

Deoarece acel model a continuat să se întoarcă la el, temele circulare sunt o reflectare a adevărului că „fiecare sfârșit al unei experiențe este începutul altuia”.
De asemenea, el introduce culori noi pentru trei produse care au fost preferate ale fanilor recente: Focal Point, Mist, precum și Hoodies Premium Patch Patch.

Vânzarea de 20% reducere se încheie pe 21 iunie, așa că asigurați -vă că cumpărați până atunci.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *