Uncategorized

Chic Fun Summertime Work Wear Tăieți pentru a le purta până în prima zi la birou

Distracție elegantă de vară de lucru, purtați ținută pentru a purta până în prima zi la birou
06/07/2022, publicat de Alanic Global
Dacă sunteți un expert de la 9 la 5, atunci posibilitățile sunt că cel mai probabil ajungeți să folosiți exact aceeași ținută obositoare la birou în fiecare zi. Moda indică mult mai mult decât haine pentru femeia milenară. Utilizarea de înaltă calitate elegantă este o metodă de exprimare a personalității lor. Totuși, acest lucru nu trebuie să fie doar limitat la uzura relaxată.

Aduceți -vă estetica personală la birou cu ajutorul unor articole de îmbrăcăminte vibrante care vă vorbește pentru voi. Într -adevăr, producătorii de articole de îmbrăcăminte sublimate proeminente au venit cu o colecție specială de articole de îmbrăcăminte la care trebuie să aruncați o privire absolut. Prin urmare, a verificat pe blogul de mai jos pentru a înțelege mult mai multe despre același lucru.

Bluză sublimată
Pentru veri, puteți selecta siluete Breezy ca o bluză sublimată. Având în vedere că este prima ta zi, puteți selecta o imprimare minimalistă. Deși dacă vă plac imprimeurile puternice, atunci optați o serie de flori tropicale sau chiar imprimeuri oceanice.

Pentru uzura de jos puteți selecta o pereche de denim tradițional sau puteți rămâne cu pantaloni skinny pentru a totaliza aspectul.
Vibe off-umeri
Dacă lucrați pentru o afacere de modă, atunci posibilitățile sunt că utilizarea acestei ținute nu va fi OTT. Tot ce vă cerința este un satin off off top cu broderie specială de -a lungul hemlinei. Puteți rămâne cu un anumit stil sau puteți selecta doar un anumit stil asociat sezonului.

Fusta din piele de căprioară, împerecheată cu astfel de topuri, funcționează ca o uzură excepțională de jos. Stil O pereche de cizme maro vintage cu fusta pentru a adăuga câteva vibrații vintage în îmbrăcăminte.

Flannel Ninja
Cămășile de flanelă sunt una dintre piesele tradiționale de îmbrăcăminte pentru care puteți opta. Acestea sunt incredibil de confortabile de purtat, precum și sunt absolut versatile. Puteți selecta variațiile pastelate sau puteți selecta estetica grunge, precum și produce o ținută care este întunecată, precum și neutră.

Prin urmare, selectați o cămașă mare de flanelă, precum și o pereche de jambiere albastre bleumarin. Îmbrăcați -o pe o centură mare de epocă în jurul secțiunii intermediare pentru a adăuga un sens siluetei.
Dragoste vintage
Dacă doriți să vă rochiți în haine de epocă, atunci posibilitățile sunt că trebuie să investiți într -un top montat cu mâneci zdrobite. Estetica semnăturii anilor 80 este tocmai ceea ce aveți nevoie pentru a face un aspect de epocă. Producerea unei ținute care cuprinde haine de renaștere nu este atât de dificilă pe cât sună.

Asigurați -vă că rămâneți cu un anumit ton de culoare ca o combinație de pasteluri, precum și culori pământești. Decorați unele bijuterii crescute de modă din aur, deoarece va completa ținuta, precum și va produce o estetică feminină moale.

Dacă doriți să includeți articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate în magazinul dvs., cum ar fi cămășile cu ridicata de flanelă, atunci asigurați -vă că luați legătura cu unul dintre producătorii de seamă din industrie. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire cu marea colecție de articole de îmbrăcăminte, precum și să specificați nevoile în vrac pentru echipa de asistență.
Etichete:
Prima zi de muncă
ținută de lucru pentru prima zi
tricouri de flanelă cu ridicata cu ridicata
Îmbrăcăminte de sublimare
Producători de îmbrăcăminte de sublimare
Work Work Wear Tutfits
Ce să purtați în prima zi de muncă
Ce să purtați în prima zi de muncă
Cămăși de flanel cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *