Uncategorized

Ziua Îndrăgostiților Decorarea: DIY

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Indiferent dacă vă planificați o noapte fermecătoare pentru dvs., precum și o altă sărbătoare de noapte considerabilă sau pentru fete pentru dvs., precum și prietenii tăi singuri care merită să sărbătorească dragostea prea, înțelegem că nu doriți să cheltuiți și ei Multe pe decorațiuni (pentru că salvezi banii pentru trufe, precum și șampanie, desigur!). Unele decorațiuni minunate, care vă vor simți toți iubirea, fără a pune o gaură semnificativă în bugetul dvs.

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Inimile, precum și ochelarii de flori. Luați orice tip de sticlă pe care vă place – Fluxul de șampanie, sticla de vin roșu (ieftine, precum și surprinzător decent seturi decente pot fi luate la magazinul de dolari, cred sau nu) – umpleți cu inimile de conversație, precum și Tuck în unele lalele sau garoafe colorate pastelate. Destul de într-un cluster ca o piatră centrală pentru o cină fermecătoare pentru două sau ca decorațiuni, precum și cadouri de acasă pentru fiecare dintre oaspeții dvs.

Votivi înfășurați cu dantelă. Atât de drăguț, precum și atât de simplu, poate doriți să le integrați în decorul dvs. pe tot parcursul anului (dar dacă nu, un cluster face ca un centru ideal ușor). Efectuarea evenimentelor Merry are instrucțiunile pas cu pas – începeți cu deținătorii votivi, precum și la prețuri accesibile, albe și / sau roșii, determinați, precum și tăiați dantelă (de la resturile pe care le aveți deja sau achiziționate la magazinul dvs. de artizanat regional ), protejate votivilor cu bandă de scrapbooking cu două fețe sau adeziv fierbinte, precum și făcute. Umpleți cu lumânări votive parfumate romantice (de exemplu, florale sau condimente).

Copac de cupcake. Destul de bine ca și comestibil, un copac de cupcake de Valentine este simplu, precum și ieftin. Puteți achiziționa cupcakes, cu toate acestea, este chiar mai ieftin să faceți câteva ore, precum și să vă coaceți preferatul de la un amestec cu cutie roșie, cu toate acestea, pentru acea ocazie specifică), precum și Frost – top cu inimile de conversație, Stropi de ciocolată, zahăr roșu etc. Achiziționați un stand de copac ieftin de copac (ne place aceasta de Martha Stewart de la Macy’s pentru mai puțin de 20 de dolari sau ridica un de unică folosință (citiți: carton) pentru chiar mai ieftin.

Inima de trandafiri auroșit. Acest loc de muncă din toate meșteșugurile gratuite este un pic mai intensiv, totuși materialele sunt destul de ieftine (inimă de spumă, trandafiri de mătase – fie de la o ghirlandă, vopsea acrilică, adeziv fierbinte – toate oferite la magazinul dvs. de artizanat regional Sau în secțiunea CRAFT a cutiei uriașe preferate), precum și rezultatul este minunat, reutilizabilă căutările pe care le puteți pune pe o ușă, atârnă de panglici din jurul camerei sau puteți folosi ca parte a unei centrele de Ziua Îndrăgostiților.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *