category

Secretul apelului la cald: Coreea de îngrijire a pielii

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Povestea produselor de apel european este una aproape la fel de veche ca și timpul, cu toate acestea, eticheta de cost pe crema de față franceză? în mod similar regal. Cu toate acestea, dacă v-am spus că ați putea obține un complex tânăr, plump și proaspăt, pentru sub 20 de dolari, ați asculta cel mai probabil, nu? Suntem aici pentru a vă spune că este posibil, precum și este glorios.

Următorul val de îngrijire a pielii trebuie să sosească din străinătate. Și, s-ar putea să fiți șocat să descoperiți că, ca și omologii săi europeni, acest model care este recent de stat proeminent, nu este deloc nou.

S-ar putea să fi văzut infiltrarea rafturilor magazinelor cosmetice preferate, precum și la culoar virtuale ale magazinelor online, fără să-l realizeze nici măcar. Acesta vine în mod obișnuit în ambalaje ciudate, cute-as-can-pot fi, deci poate că ați crezut că a fost pentru copii, precum și uneori prezintă nume sau personaje străine. Cu toate acestea, orice tip de recurs profesionist vă va spune ingredientele uimitoare – precum și rezultatele – de îngrijirea pielii coreene sunt toate recunoscute rapid.

Sally’s Box de încântare măștile de hidrogel colagen, $ 12, Sokoglam.com

Dar nu vă priviți capul destul de mic, fiind târziu la celebrare nu a fost niciodată o experiență atât de interesantă! În situația îngrijirii pielii coreene – în cazul în care descoperirea unei game aparent nesfârșite de boosters, ne-a scârțâit la fiecare rând.

MIZON MIRE BLACK SARGING Scrub, $ 16

Cum să vă dabble în îngrijirea pielii coreene

În mod tradițional, un regim de apel coreean ar putea fi considerat lung, în cel mai bun caz. O rutină normală de zi sau de noapte ar putea include în sus de 10 produse diferite, precum și acest lucru este înainte de machiajul dvs., precum și conturul obsesiv, precum și de evidențierea tehnicilor.

Dar pentru cumpărătorul tipic de recurs care, cel mai probabil, nu se va scufunda toată metoda în lumea importurilor orientale, că înseamnă că aveți atât de multe opțiuni mult mai multe, precum și modalități de a da produselor coreene în vechile favorite.

Asia a prioritizat de mult această față, precum și îngrijirea pielii, precum și listarea de spălătorie a produselor esențiale dovedește-o. Cu toate acestea, pentru cei care nu au timp pentru a obține cu două curățători, exfoliere, un toner, o esență, precum și aplicații serice, măști de față, creme de ochi, precum și protecție solară pe regulat, există încă speranță la prețuri la prețuri reduse.

Idee de top pentru începători la îngrijirea pielii coreene

Vârful nostru de sus? Adăugați doar unul sau doi dintre acești pași în gama dvs. actuală. Sau, schimbați produsele cu umpluturi chimice pentru cele umplute cu uleiurile necesare, precum și clasicele coreene, cum ar fi extractele de melc. Asta te va duce mai bine la acel aspect plin, moale, precum și radiant, estul este cunoscut pentru.

Fața magazinului de apă de oțel luminos de curățare ulei de lumină, 7,71 dolari

Poate fi la fel de simplu ca și câteva măști de foaie când sau de două ori pe tot parcursul săptămânii, seroane de stratificare (nu mai sunt doar pentru îmbătrânire!) Sau dublarea numărului de curățare (noaptea, pentru o a doua oară necesară) . Este vorba despre indulgarea feței, precum și a corpului în hrană pe care o merită. Cu aceste produse pepperiate în dimineața sau seara, îngrijirea pielii se oprește de a deveni o corvoadă, precum și începe să devină un tratament.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *