category

4 moduri de a rochia ca un liste de lister

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Puteți realiza stilul de înaltă calitate de înaltă calitate fără a sparge banca. Essentialul de a arăta ca o stea nu este descoperit într-o mulțime de etichete de designer, cu toate acestea exact cum purtați un element. Chiar aici sunt patru sfaturi pe care celebritățile (sau mai degrabă, stilistii lor) utilizează pentru a-și produce stelele.

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cum să rochii ca o celebritate

Accesorii la HILTSE esențiale pentru a se îmbraci ca o stea este de a merge cu un pas mai departe decât ați merge în mod obișnuit în departamentul de accesorii. De exemplu, dacă purtați de obicei un pin sau broșă, purtați două sau trei. Dacă purtați doar tocuri de două inci, o zi lovi cu piciorul până la o pereche de trei-incante. De exemplu, una dintre cele mai fierbinți tendințe pentru toamna / iarna 2005 este colierul cu margele. Stylistații tipice purta doar un colier. O stea ar adăuga cel puțin unul mult mai mult colier – potențial într-o culoare contrastantă. Descoperiți “celebrități-cum ar fi” accesorii pentru planurile bugetare la locuri precum țintă, Macy’s, New York & Company, precum și Claire pentru mai puțin de douăzeci de dolari. O pereche fantastică de ochelari de soare este o adăugare mai importantă față de costumul dvs.

Ia anotimpurile ar trebui să aibă bagpele să se uite cu cea mai tare geantă. Companiile de acces cum ar fi hype, precum și Besso fac versiuni “inspirate” ale stilurilor de sac proeminente, folosind piele de înaltă calitate, cu mult sub 200 de dolari. Aceste pungi sunt copii de înaltă calitate în stilul etichetei de designer fierbinte, cu toate acestea, nu cresc de asigurare de către designer sau de compania designerului. Uită-te la reviste precum US Weekly, Marie Claire, Bazaar, precum și viața și stilul regulat pentru scoopul de pe sacul nou de stele.

Se amestecă, precum și potrivirea potrivită a dorinței de a purta un designer de la cap până la picioare. Celebrități se amestecă, precum și se potrivesc designerilor lor. Nu l-ați văzut pe Jessica Simpson în transpirația ei Wal-Mart-Esque, ținând un geantă fabuloasă Marc Jacobs, precum și purtarea pantofi fantastice? Fii ca Jessica, precum și aruncarea pe niște jeans și piechi bocanci tăiate blugi cu un top de la Redoute, precum și strut elegant în jurul tău Manolos. Căutați bucățile dvs. costisitoare, cum ar fi Manolo Blahniks, pe eBay. “Piața de Flea” online este o locație fantastică pentru a marca obiecte de înaltă calitate sub prețul de vânzare cu amănuntul. (Fii precaut de knockoffs, totuși.)

Fă-o să se potrivească cu cultura de cumpărare a culturii de îmbrăcăminte personalizată, semnificația articolelor de îmbrăcăminte personalizate. Stele ca Oprah arată atât de fabulos, deoarece hainele lor sunt adaptate. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți un miliardar pentru a vă adapta hainele: doar capul la curățătorii regionali uscați. Majoritatea agenților de curățare au un croitor pe personal. Pe lângă magazine precum Republica Banana, precum și SAKS Fifth Avenue oferă o adaptare complet gratuită pe articole cu prețuri complete.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *