category

Perne în aer liber: DIY

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Dacă doriți confort în aer liber, puteți obține aceste fermecătoare hambar de ceramică, perne dungate pentru fiecare 29 de dolari fiecare. Sau, puteți face propria dvs. utilizare a unei fețe de vinil reproiectate, cum ar fi aceasta de la linia de caprică a Țării de către Cynthia Rowley pentru doar 3,95 USD în magazine.

Am folosit o idee Martha (Stewart, adică): Utilizați perdelele de duș, precum și vechile fețe de vinil pentru a face perne în aer liber. Am încercat-o și a muncit minunat.

Iată exact cum o faceți:

Tăiați două pătrate la dimensiunea dorită dintr-o perdea de duș sau de masă, adăugând aproximativ o jumătate de centimetru în fiecare parte pentru cusătura.
Așezați laturile ideale ale a două bucăți de material împreună, precum și fixați marginile drepte.
Coase în jurul marginilor. Asigurați-vă că lăsați o mică deschidere pentru umplutură.
Întoarceți-vă materialul ideal, precum și chestii cu umplutură.
Împingeți ușor gaura deschisă, precum și folosiți un ac, precum și firul pentru a cusatura gaura închisă.

Sfat: Reutilizați umplutura de la o pernă veche de aruncare sau una dintr-un magazin de clift. Reutilizarea pernelor de magazin este o metodă ieftină, precum și simplă pentru a descoperi umplutura, precum și chiar un șablon pentru pernele dvs. (în interior sau în afara).

De asemenea, dacă se utilizează vinil, s-ar putea să săriți cel mai probabil un pas, cât și coaseți perna care părăsește cusăturile din exterior. Aceasta înseamnă că atunci când localizați materialul împreună, lăsați laturile ideale din exterior, precum și doar coaseți.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *