category

Lofthouse COMENTS CO Implicare de caritate

Lofthouse Cherments Co. este o afacere din Marea Britanie folosind tricouri premium, toate cu un mesaj puternic: Pentru fiecare tricouri oferite afacerea face o donație fixă ​​de 2,50 GBP de la venituri la o caritate care a inspirat designul. Acest lucru este indiferent de costurile pe care le plătiți, precum și include toate vânzările, precum și reduceri.
Toate tricourile sunt de cea mai mare calitate, create și tipărite în Marea Britanie, împărțite pe două intervale unice, peisajul urban, precum și oriental. Ambele au stiluri diferite, cu toate acestea, un obiectiv tipic – pentru a -i ajuta pe cei care necesită cel mai mult.
Varietatea peisajului orașului susține sfârșitul persoanelor fără adăpost, contribuind la dilema de caritate – pentru multe informații despre caritate, puteți vedea site -ul lor direct. Varietatea orientală susține eforturile neobosite ale Fundației Red Cross, cu o răsucire contemporană asupra artei standard japoneze de lemn. Puteți descoperi mult mai multe informații despre serviciul furnizat de Crucea Roșie aici.
Scopul lor este pentru mult mai multe și mai multe modele, ceea ce indică asistența mult mai mult, precum și mult mai mulți oameni, precum și modificarea vieții. Vedeți Facebook și noua pagină Twitter pentru actualizările actuale, precum și contribuiți la unul dintre declanșatorii excelenți pe care îi susțin.
Skyline ReflectionGuardian TreeGuardian Treebamboo ReadyRiPped New Yorklofthouse City LightsBamboo ReachDreamStack

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *