Uncategorized

Ziua plăcută pentru un eveniment de nuntă albă (rochie)

Acești oameni buni mi-au trimis un e-mail extrem de frumos în această dimineață, precum și am mers la site-ul lor pentru a căuta în jur. A trecut vremuri de când am folosit un QIPAO (mai ales că nu au buzunare), totuși mi-a plăcut exact cât de elegante sunt …

Aceasta este în secțiunea de clearance-ul lor. Este oferit în dimensiuni 4 sau 14, precum și îmi pare rău ca o rochie minunată de nuntă de nuntă fără buget. Este lungă, este de mătase, nu funcționează scindarea patentată, care pare să afecteze astăzi atât de multe rochii de evenimente de nuntă, precum și douăzeci și cinci de dolari. (Da, ați verificat acest drept. 25.00 dolari.)

Prețul non-vânzare? $ 38.99.

Înțeleg că unii oameni este vorba despre acri de tul, însă aceasta ar fi o rochie minunată pentru un eveniment de nuntă pașnic (sau al doilea) sau pentru o elopement. Mireasa, cu toate acestea nu Cinderellaish; Elegant, totuși încă funky. O ceremonie de seara, cu o recepție la domiciliu? O ceremonie de primărie a respectat de un prânz frumos într-un restaurant? Această rochie ar fi minunată … S-ar putea să arătați ca o mireasă, precum și încă să vă aduci într-un taxi fără a fi nevoie să aveți un umplutură desemnată. Pe lângă acest preț, s-ar putea să adăugați niște pantofi cu adevărat minunați, precum și câteva lenjerie de corp grave. Aș purta safir (sau lapis lazuli sau cel puțin safir-colorat) scăderea cercei pentru “ceva albastru”. (Pentru ceva împrumutat, vă împrumut această idee.)

S-ar putea să aveți o mulțime de luna de miere suplimentară dacă rochia dvs. a fost de numai 25 de dolari. Doar spuneam.

Goodorient ar dori să promoveze chiar aici – cineva are vreun fel de experiență cu ei? Sunt pe gard despre faptul dacă să le acceptăm, așa cum prefer cu adevărat să accept marketing numai de la mici întreprinderi care fac lucruri legate de cusut sau vintage. Cu toate acestea, o mare parte din oameni mi-au cerut unde să obțin hainele făcute în Asia, precum și nu am răspunsuri. Aș dori feedbackul tău, oameni buni.

Vorbind de agenții de publicitate, încep o nouă serie de postări, o serie de “întâlniri-noștri de publicitate”. Am fost cam curios despre toți acești oameni – exact cum au început să-și înceapă afacerile? Ce le place despre modele, precum și de vintage? Acestea nu sunt posturi sponsorizate (altele decât acești oameni care fac publicitate) am fost doar nasy, adică, interesat, precum și am crezut că toți ar fi, de asemenea! Voi publica mai târziu astăzi. (Acestea vor fi în plus față de posturile de zi cu zi sau semi-zilnice.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Reguli pentru rochii la nunți (nu reguli pentru rochii de evenimente de nuntă) 30 mai 2005with 219 comentarii
Ianuarie: Ziua plăcută pentru un White WeddAugust 4, 2007
Heidi, acum cu mai multe Fishmay 8, 2010 Cu 36 de comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *