category

Cel mai bun costum pentru femei de Brands pe un buget

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

În timp ce navigați la birou adecvat tinuta poate fi confuz, există un sigur lucru-: un costum intotdeauna arata profesional și lustruit. mai puțin sigur este de a ști în cazul în care pentru a obține un bun costum de lucru pentru femei – fără a rupe banca, adică.

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Costum de lucru pentru femei: 5 Brands Noi Dragoste

Aici sunt costum de cinci femei branduri care stilul de echilibru, confort și preț.

costum interviu de angajare

La două rânduri texturat fusta costum, $ de 89.99, Tahari ASL

Când aplici pentru un nou loc de muncă, primele impresii face toate diferenta. alege întotdeauna un, costum de femei conservatoare a stil clasic decât dacă aveți informații privilegiate pe care le trimite într-un alt, o mulțime de direcție mai creativ.

Costume Tahari ASL umple această nișă, fără a vă costă o tona. Puteți găsi de multe ori un costum fusta de vânzare pentru sub 100 $. Mai târziu, odată ce ați aterizat de locuri de muncă, puteți separa fusta si blazer in tinute diferite. Purtați fusta cu un buton-jos ușor, înveli. Pereche și că Blazer cu, blugi de culoare închisă spălare ordonat și cizme de glezna în zilele de vineri ocazionale.

costume de moda pentru femei

Notch partener Guler Blazer și talie pantaloni cravată, $ 180, Express

Când doriți un costum care este o atingere mult mai creativ în stil, încercați Express. Puteți obține separã care încorporează tendințele actuale, ceea ce aduce un suflu nou costum femeilor. Vei găsi culori și modele proaspete, precum și detalii interesante – cel mai bine atunci când trebuie să poarte un costum, dar încă mai aveți o oarecare libertate de a scoate în evidență un stil propriu.

separã inteligente

Confort Stretch Blazer și Slim pantaloni glezna, $ 229, Casa Albă pe piața neagră

Fiind de afaceri corespunzătoare nu indică îmbrăcat ca un tip. Potrivindu la Casa Albă Negru Market are croirea ascuțite de costume pentru barbati potrivite cu culori feminine și topuri coordonate.

costume pentru femei de zi cu zi a

Le costum Pant Suit, $ de 79.99, JCPenney

Dacă purtați costume pe o bază de zi cu zi, vei dori o mulțime de ei. Check out linia de costum Le la JCPenney pentru opțiuni drăguț. Stilurile sunt destul de simplu – culori solide și tăieturi clasice sunt numele jocului aici.

Punctul real de vânzare Le costum este punctul de preț. Prețul obișnuit pe aceste seturi două piese este de aproximativ $ 120, dar le puteți găsi de multe ori în vânzare pentru sub 100 $.

costume de munca pentru femei de calitate a

Calvin Klein Blazer și fără guler drept-picior Blazer, 150 $, Macy

Puteți obține costume pentru femei ieftine, la Kohl și orice secțiune juniori din orice magazin. dar nasturii, țesături subțiri și fire suspendate nu este un aspect mare pe oricine. Când aveți nevoie de un costum cu un nivel de încredere de calitate, cap la secțiunea Calvin Klein la Macy.

Dacă nu aveți timp să aștepte pentru o vânzare, s-ar putea petrece un pic mai mult – dar va trebui articole de îmbrăcăminte, care va dura ani de zile.

Amintiți-vă de Croitorilor

Indiferent dacă achiziționați un costum plin sau jachete și pantaloni, împrumuta o idee că oamenii știu deja – poți și trebuie să-i adaptate. O mușcătură și Tuck poate transforma costum de femei mai puțin costisitoare în ceva care arata foarte lustruit.

Pantaloni trebuie în mod normal să fie tivită la „pauză“ (aka final) la partea de sus a pantofului. Fuste trebuie să fie tivită să fie mult mai formular-montaj. Și, jachete trebuie să fie curmat și ascuns de la talie pentru a crea o mult mai mult aspect mai măgulitoare.

Unde e locul preferat pentru a obține costume de lucru pentru femei?

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *