Uncategorized

Noi capse de îmbrăcăminte de lucru

Sunt continuu în căutarea pentru cele mai recente, precum și cele mai mari în costum de experți, deoarece, bine, îmbrăcămintea de lucru este tipul gemului meu. Astăzi, sunt încântat să vă arăt câteva descoperiri recente care sunt schimbătoare de jocuri generale atunci când se referă la piesele de îmbrăcăminte esențiale pe care le-ați conectat, cu vineri. Ministerul Apparel este un nume care poate suna un clopot de la tipul din viața voastră, precum și eu sunt încântat să raportez că tocmai au introdus recent o linie de femei, precum și aducerea exact aceeași spectacol de performanță la piesele esențiale pe care fiecare doamnă de lucru are nevoie.

Aceste pantaloni pe care îl voi. Nu înțeleg exact cum au făcut-o. Se simt sincer ca un tip de pantalon de antrenament foarte confortabil, dar arata la fel de neted si expert ca si teoria mea favorite. Aș sugera extrem de să comandam o dimensiune de dimensiuni tipice de pantaloni, deoarece acestea rulează mici, totuși când am crescut o dimensiune, aș putea. nu. cred. Exact cât de bine se potrivesc. Creșterea ridicată, precum și piciorul conic este absolut dinamită. Înțelegi exact modul în care pantalonii perfect se sfârșesc frecvent în mod obișnuit, se potrivesc complet atunci când le încercați foarte întâi, totuși după câteva ore de viață, precum și respirația în ele, au ajuns să fie întinși, precum și frumuseți? Nu aici, prietenii mei. Pentru că au acest factor de întindere magic negru nebun, își păstrează forma tot timpul, ceea ce implică genunchii întinși, precum și scaunul saggy pe care ați utilizat-o este O-V-E-R.

Și Oh, apropo, du-te și setați ceasul de alarmă un solid cincisprezece minute mai târziu de când pantalonii de călcat dimineața este oficial un lucru din trecut. Nu puteai ridura aceste lucruri dacă ai încercat. Pe lângă situația nu este suficientă, luați în considerare faptul că, de asemenea, au făcut aceste pantaloni lavabili, astfel încât bibliotecii chimice de curățare uscată. Cei zece Buckaroos din fiecare săptămână se îndreaptă oficial spre economii de încălțăminte. cu siguranță economiile.

Când se referea la dezvoltarea cămășilor perfecte de lucru, au lovit toate aceleași ținte-free-free, control de umezeală, drapă superbă de reținere a formei. Îmi place absolut această bluză de blush palidă, precum și am strâns și o versiune colară elegantă. Inspectați toate cele mai uimitoare capse de îmbrăcăminte de lucru aici!

Bluza: îmbrăcămintea Ministerului C / O Pantaloni: îmbrăcămintea Ministerului C / O Vest: BB Dakota | Pantofi: Mango (vechi, similar aici și mult mai jos!) | Colier: C / O Baublebar | Choker: C / O Baublebar | TOTE: Gigi New York | Ochelari de soare: Wonderland | Lip: Neutrogena.

<. >

Datorită îmbrăcămintei ministerului pentru parteneriat pe acest post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *