Uncategorized

Ranting despre genți de mână, încă o dată

, în primul rând, un avantaj fantastic imens la toți cei care sunt chiar aici, deoarece acest blog a fost un Yahoo! Alege!

În Yahoo! Interviu a fost discutat că uneori am rant despre complexul industrial de pungă (știi, oamenii care ne aduc lucruri oribile ca aceasta):

Care este ridicol, nu-i așa? Doar oribil. Nu pot imagina să plătesc 10 dolari pentru asta, mult mai puțin cele două mari costuri cu adevărat.

Și chiar dacă nu aruncați o privire la capătul mare al scalei, portofelele inferioare nu sunt un tip mai bun. mânere mici, pentru a vă asigura că nu le puteți aduce; acoperite cu încuietori nefuncționale, precum și biți metalici inutili, precum și panglice îngrozitoare, precum și nu; Calitate superioară cu logo-uri atât de mari încât arăți ca un panou mobil. Nu-mi place pe toți.

De aceea am cumpărat o geantă de antrenor vechi pe eBay:

(Nu vă faceți griji: am eliminat acel lucru prost hangtag foarte întâi.)

Aveam nevoie de o pungă care să-mi țină laptopul – să mă eviți de la aducându-l peste tot. Ceva care ar deține o carte hardcover, precum și o pungă, precum și treo, totuși altceva. Am dorit o piele mare, dar nici un logos mare. Pe lângă am dorit o curea de corp încrucișată pentru a-mi păstra mâinile libere, ceea ce este imposibil de descoperit într-o pungă în aceste zile, dacă nu vă îndreptați spre catalogul Magellan, precum și să obțineți pe cei care strigă “Turistul în Europa – venind! ”

Am dorit cu adevărat sacul ecologic, totuși un ciudat ecologic – așa că această măslin este perfect! O pungă ecologică funcționează cu negru sau maro, deci nu se schimbă înapoi și înapoi – cine are timp să facă asta?

Îmi place foarte mult hainele de formare contemporană, cu campaniile lor de anunțuri splash, logo-urile Tacky, precum și (am auzit) probleme de înaltă calitate, însă vechile pungi de antrenor sunt altceva. Ei au linii curate, culori îngrijite, precum și chiar cele mai bea-up-uri au un anumit chic lipsit de griji. De fapt, o să ies pe un membru, precum și să spun că vechiul saci de antrenor vor fi următorul lucru imens. Ce cu revigorarea continuă de 80 de ani, nu puteți vedea o mulțime de skinny Brooklyn Hipsters Alegerea că aceste pungi au un potențial ironic mare? Ai auzit mai întâi aici.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Cum de a selecta un dispozitiv de cusut 2018with 79 comentarii
HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
Subiectul Rant-Tastic # 143: “Ce să poarte pe avioane” 25 iunie 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *