category

Vogue 8728: dragostea adevărată

Am postat despre Vogue 8728 cu câteva săptămâni în urmă:

Și pentru că atunci am reușit. (De două ori, dar am doar unul fotografiat.)

Iată o vedere mai bună a corsetului:

Și legarea / adunării gâtului:

Și fermoarul (nu cel mai bun loc de muncă pe care l-am făcut vreodată, dar serviabil):

Și vederea din spate:

Și interiorul midriffului, pe care l-am subliniat în mătase de mătase pentru a le da o mică putere și Anti-Wrinkle Mojo:

Deci: note de model. Gătrânii te vor face să arăți bustier decât tine; Decideți dacă acesta este un bug sau o caracteristică și acționează în consecință. Aceasta este tăiată cu o dimensiune mai mică în neckline, dar pentru a doua versiune, am ajuns să taie două dimensiuni în jos în umăr / gât – fie gâtul este foarte larg, sau umerii mei sunt înguste, nu siguri care. Am făcut un hem de patru inci (îndoit de două centimetri, pliat din nou, blindstcat pe mașină), deoarece această țesătură vocală este atât de ușoară încât aveți nevoie de un tivol greu pentru a face să atârnă cel mai bine … și ea [sa dovedit a fi cea mai bună lungime .

Oh, am adăugat buzunare.

Această rochie este foarte distractivă de purtat; Este lumină și aerisită și merge bine cu adidași și cu sandale și este ideal pentru Liberty Tana gazon (am făcut o a doua în peluza Tana pe care nu am fotografiat încă). Gatrele ar fi mai pline în țesături mai grele – cred că chiar și bumbacul quilting ar fi prea rigid. (Am tăiat, de asemenea, unul în elvețiană punctată; vom vedea cum merge.)

Am avut serios această țesătură de flori pentru un an de kajilioane și, probabil, o parte din bucuria mea în găsirea acestui model este că va funcționa pentru mai multe alte bucăți de țesături de aproximativ aceeași epocă geologică – toate fiind prea uimitoare să nu cumpere , dar prea ușor pentru a face în cămășii de tricouri. Mă simt atât de îndreptățit să-i mutim pe toți în California acum …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Mai mult vogă 8728Octombrie 24, 2011in “Alphabet Prints”
Vogue 8728: De data aceasta este LibertyAUgust 1, 2011in “Erin_sewing”
Ghici ce? mult mai mult 8728! 26 octombrie 2011in “erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *