Uncategorized

Ar trebui să dansăm de la vârsta de douăzeci de ani

Michelle (la Oldpaterns.com) are un scor de modele de menta din anii 1920, cel mai bine acum. Inspectați-l pe acesta:

Aceasta este practic mă face să cred că, eventual, gazosul de aerisire a început în anii 1920, mai degrabă decât Art-Deco 1930. Îmi place asimetricitatea identificată (și ilustrația modelului modiglianish). Îmi cred, de asemenea, cu simpatia fantastică a tuturor femeilor din anii 1920 care trebuiau să poarte lucruri precum acest lucru, precum și cine nu erau gamine asemănătoare pe silph. Asta ar fi trebuit cu adevărat aspirat.

Aceste modele sunt cu siguranță pe partea scumpă, cu toate acestea, sunt menta, practic de menta Starlight, de fapt. (Poate Michelle a raidat un capsule de lungă durată …) În anii 1920 sunt locul în care încep să simt că modelele de cusături sunt marcate în Collectionville, precum și în afara varietății de “Voi face asta săptămâna următoare pentru un lark”, cu toate acestea Limitele colectoarelor dvs. pot varia. . Plăcile de zi din anii 1950 pe care le-am luat pentru că au costat 7 dolari, în bunăvoință, în fondul comercial regional, precum și acum au lovit trei cifre. Vorbind din anii 1980 “Vintage” – Dragi copii, Rompers Floral Rompers nu sunt îmbunătățite prin trecerea timpului. Luați-o de la mătușa voastră mare.)

Am una sau două modele din anii 1920 pe care o țin doar de când sunt atât de destul de bine să se uite la … ca niște păpuși de hârtie. Cu toate acestea, cred că dacă doriți modele de anii 1920, este posibil să doriți să le căutați acum, deoarece am fost oferită să înțelegeți că atunci când noul film Gatsby iese în decembrie, va exista o grămadă de Flapperdom în modă. (Sper că există o grămadă de modă pentru bărbați din 1920, de asemenea …)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

De ce nu voi folosi simplitatea modelelor PrintSew din nou January 13, 2012in “modele”
Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii
Și … am realizat Wiki.November 14, 2007 cu 29 de comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *