Uncategorized

Multe recente Duro

Am făcut cu adevărat acest lucru un număr de săptămâni înapoi (de fapt, a fost rochia făcută în acest post), totuși nu am reușit să obțin fotografia convențională în-meu-curte-curte până în acest weekend trecut. Deci, chiar aici este!

Aceasta este prima mătase pe care am făcut-o, și, datorită spray-ului stabilizatorului de mătase lui Sullivan, nu a fost atât de murdar. L-am modificat pentru a adăuga banda de gât din spate, precum și am prelungit legăturile pentru a împacheta în față, pe care prefer, nu în ultimul rând, deoarece am un timp dificil de a dezvălui pe cei care merg în spatele spatelui!

Materialul corpului este material pe care l-am cumpărat cu aproape un an în Beijing, precum și contrastul este materialul pe care l-am ales la materialele Vogue regionale din Evanston. Am cumpărat-o cu o speranță pură, fără a avea o swatch de floral cu mine, precum și când am luat o casă, așa cum am descoperit că se potrivea perfect, am sărit atât de bine ca și în jos pentru bucurie. mai degrabă literal. Aici, inspectați-o:

Am crezut că nu voi primi niciodată negrii în exact același ton, precum și culoarea verde-gri-tealish să se potrivească. Cu toate acestea, hei. În unele cazuri, lumea dorește să aveți încă o rochie Duro!

Această versiune de mătase este extrem de confortabilă – chiar mult mai mult decât cea de bumbac. Am folosit-o de două ori atât de departe în zilele extrem de fierbinți, cât și deținute frumos. De asemenea, pentru că am preîncărcat mătase pe un cadru extrem de dur, pot arunca asta în mașina de spălat. Dacă mă închid în timp ce încă mai umezi, nu este nici măcar o călcare.

Inutil să spun că îmi planuiesc un cuplu mult mai mult duros de mătase. Merită aglomerația suplimentară când le pune împreună.

Iată vederea din spate:

Și da, recunosc că toate t-urile se ocupă de îndreptarea corectă, cu excepția trupei de mijloc. Am presupus să fac asta! Mai ales.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

HOWTO: Achiziționați FabricMarch 5, 2007Wit 106 Comentarii
Zece lucruri pe care o voi face imediat ce ajung la Itdecember 11, 2008With 64 comentarii
Fabric de cumpărare în Japonia: Liberty! 5 august 2008with 56 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *