Uncategorized

Alessandra Ambrosio: Fură stilul ei

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Indiferent dacă este pe datoria mamei față de copiii ei mici, care rulează comisioane de-a lungul LA sau ajung la un eveniment ambalat de celebritate, stilul stradal al frumuseții brazilianei Alessandra Ambrosio este întotdeauna pus împreună.

Aspectul semnăturii secretului Victoriei este rece, casual și confortabil, făcându-i garderoba ei pe care ne-ar plăcea în serios pentru noi înșine! Am rotunjit unele dintre aspectul nostru preferat împreună cu recomandările noastre de a recrea stilul Alessandra Ambrosio fără un buget supermodel.

Denim rachete.

Flare picior blugi, 58 dolari, nordstrom

Alessandra știe clar că Retro Rewind este o tendință mare pentru FW15 / 16. O pereche de flare de denim inspirat de șaptezeci cu un tee clasic este un aspect casual nebun. În timp ce Alessandra este binecuvântată cu o figură de model, Bootcut blugi sunt o formă universală de măgulant, datorită capacității lor de a echilibra șoldurile și de a crea iluzia curbelor.

Deoarece nu avem cu toții ABS de calitate a modelului, împerecheați-vă rachetele cu o cămașă simplă dungată pentru o preluare mai slabă a aspectului.

Lace Romper.

Crochet Lace Playsuit, $ 16, Boohoo

Un fan al tuturor lucrurilor flirta și feminin, Alessandra este un fraier pentru țesături girly, cum ar fi dantelă. Această cremă Lace Romper costum cu detaliu off-the-umăr este o capsată de vară în garderoba fiecărei fete.

În timp ce Alessandra a împerecheat-o cu tocuri coordonate de culoare, puteți obține o zi de zi cu sandale plate. Du-te pentru colțul contrastant pentru a descompune paleta de culori unică.

Cămașă de baseball și cutoffs

Color Block Baseball Tee, $ 22, ASOS

Dacă există un element în dulapul lui Alessandra, pe care se întoarce din când în când, este tăierea ei de încredere a denimilor ei. Nu este frică să păstreze lucrurile super-casual, Alessandra de obicei poartă de obicei cu apartamente și o cămașă de baseball. Un chic topknot și o pereche de soare supradimensionate completează aspectul modelului off-duty.

Rochie albă mică

Judy Crepe White Shift Rochie, $ 17, Missguided

Rochia neagră mică a devenit o capsoare în dulapurile de femei de pretutindeni, dar acest model brazilian preferă o nuanță mai ușoară. O rochie de mini albă își arată colorarea exotică în timp ce creează un aspect drăguț partid. Echipa ta rochie albă cu un ambreiaj plus accesorii metalice. Încercați tocuri de argint sau bronz pentru un finisaj modern.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *