category

12 moda Bloggerii pentru bărbați care Rock

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Cu un stil stelare, precum și sfaturi de cumpărare, de top-notch de fotografie precum și un ochi pentru neașteptate, aceste bloguri de moda oameni sunt în creștere în partea de sus a jocului de moda precum și băiat, fac ele indică afaceri.

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Awesome Blog-uri de moda de sex masculin

Ei sunt jurnaliști, stiliști, fotografi ca fanii și pur și simplu de moda, precum și ei zdruncina blogosfera pentru a furniza un punct atât de necesară de vedere pentru a îmbrăca omul modern.

Cu sediul pe Coasta de Vest, în New York precum și oriunde între, stilul blogger de sex masculin a ajuns să fie o voce de neprețuit pentru mult mai mult decât omul tău. Fie recomandările Este precum și comentarii, interviuri de designer, sau un mod de inspirație viață, acești tipi respecta.

înger Bespoke

Fancying liniile fine de îmbrăcăminte adaptate Angel Ramos este o zi Sartorialist contemporană. Din pălării, nuanțe precum și părul facial toată ziua în jos la pantofi, nici un detaliu nu este la fel de bine puțin pentru plata dobânzilor la. Pasteluri precum și toate aparențele model de make, precum și dacă el styling până Cutoffs denim, pantofi curea călugăr sau blazere la comandă, fiecare tinuta bine echipata arata ca o uniformă naturală.

George Hahn

Totul despre ridicarea barei de stil, fără a ridica bugetul, George Hahn dovedește că moda precum și economii nu trebuie să se excludă reciproc. Nici complet străin la codul de reducere contemporan, blogger precum și afișează Podcaster că este mult mai mult decât este posibil să arate ca un milion, fără costuri ea. Din recomandări îmbrăcare se potrivesc istoriei, George educă precum și exponate adevărata finețe moda.

Stil permanent

Ochelarist și bărbos, din Marea Britanie Simon Crompton vorbește rutier Savile croitorie precum și măiestria lumii vechi, pe blogul său, pe termen lung Style. Oferirea de informatii funcțional pe barbati de lux, dublu strat purtatorului rânduri precum și servieta toter este un standout certificat precum și de autoritate.

Guerreisms

O necesitate-stop pentru inspirație interminabile, brusc potrivite stilului de stradă fotograf profesionist în spatele acestui blog rochii la fel de bine ca și supușii săi. Dispunând de imprimare de amestecare precum și culoare indrazneata, Karl-Edwin Guerre nu timid departe de stilul iesit in evidenta. Fie că în fața sau în spatele cristalinului, Guerre oferă îndrumări pentru gents vestimentara modern.

Stay Classic

Los Angeles fotograf profesionist Tim Melideo arată tipi exact cum să-l păstrați tradiționale fără a rupe banca. Echilibrarea între atemporalitate precum și tendințele, The Blogger bărbați accesează cumpărarea pe un buget și chiar sugerează articole similare cu propriile sale esențiale. Demonstrând că nu trebuie să-și petreacă foarte mult să arate ca o mulțime, în stil contemporan Tim rapid tranziții între îmbrăcat ca și în jos.

Las Freres Joachim

Incorporarea de uzură stradă, alături de mărfuri adaptate, acești frați gemeni face speciale simplu împerechere aspect precum și instinctivă. Amestecarea adidași precum și pantaloni, bombardiere precum și căciuli, Swann precum și Lo & iuml; c aduce de două ori stilul într-o singură locație elegant. Repping ne european je spus quoi la cele mai bune, descoperirilor duo eleganță în simplitate.

Stilul masculin Pro

Traducerea stradă precum și stiluri de pistă în abordabil, simplu pentru a reproduce echipării, Sabir M. Peele învață cititorii exact cum de a reproduce chiar și cele mai grele tendințe. Asteptati-va o varietate diversă de stil personal precum și lecții de ramură adaptate la banca cont conștient, dovedind bine crezut ca si colectii rotunjite pot fi construite pe fonduri restricționate.

Ușor de viață precum și elegant

Urmărirea urmărirea lui de viață elegant, site-ul lui Chris Cox, precum și jurnal de stil este o odă pentru a face prepped sus straturi uite efort. plin de costume scurte, de culoare pop șosete precum și gulere șal, simple, precum și povățuitori Life elegant, cu coafura până petreceri la piscină, precum și uzura de birou la fel.

Pe manșeta

Contați pe detalii mici pentru a face toate diferenta in tinutele precum blog DC, pe baza de Chris Hogan. Off Manșetei vitrine sale se întâlnește clasic stil modern, câștigând el titluri ca Dandiest Brooks Brothers la Derby. denim cuffed, șireturi colorate ca centuri și țesute sunt doar câteva dintre tușele remarcabile vă puteți aștepta să ia indiciile de la.

El Spoke Style

Un must-see pentru tinerii specialiști și veterani deopotrivă, el stil Spoke emisiuni cititorii Brian Sacawa lui exact cum să facă Dapper de zi cu zi. Muzicianul precum și site-ul mai este o armonie de ghiduri de stil înțelept, off-dutyPosturi de stil personal, precum și chiar sfaturi de divertisment.

Stilul masculin.

Tanner Gyy știe că îmbrăcămintea comunică cine sunteți, precum și stilul masculin este dedicat să vă ajute să găsiți și să definiți ceea ce este. O combinație a tannerului robust, rafinat, precum și Rakish, are băieți în stilul vârfului, cu ajutorul unei liste de capse aprofundate, rapoarte detaliate, precum și chiar servicii de consultanță.

Simplerman.

Cine spune că băieții tehnici nu pot face modă mândru? San Franciscan Mark Kwak dovedește că este mult mai mult decât posibil pe Simplerman, unde stilul său curat domnește suprem. Dacă un nou echilibru, puloverele, precum și jachetele de noutate sunt pe aleea voastră, uitați-vă la posturile sale pentru a influența o simplitate nouă asupra vechilor favoriți.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *