category

Raccoon Brand – Tricouri Evaluare

Raccoon Brand
Raccoon Brand are un stil unic, cu un personaj nebun care definește mentalitatea, precum și ideea tricourilor lor: Raccoon răutăcios. Făcând ravagii peste tot, acum este glorificat de acest brand extrem de grozav, care are o colecție solidă de tancuri, tricouri, pulovere, precum și glugă și, da, am fost printre cei norocoși să obțin câteva mostre, precum și să încerc ei afară.
Stilurile sunt atât de netede, încât abia puteți simți că imprimarea, precum și cămășile de tee sunt foarte moi. Toată îmbrăcămintea americană. Fabricate din bumbac 100%, sunt extrem de confortabile, precum și stau cel mai bine pe corp.
The Night Is Yourspool Hopping the Night Is YourMidnight Mischief Cu pachetul am primit și câteva bunătăți suplimentare – pini cu fața adorabilă rack, autocolante, precum și un cod imens de reducere de 50% pentru următoarea mea achiziție. Nu mă așteptam cu adevărat la toate acestea, precum și ceea ce a făcut ca acest brand să fie blocat cu mine – continuu să mă întorc pe site -ul lor, precum și pe pagina lor de Facebook pentru a vedea ce este nou. Nu mă deranjează să inspectez femeile frumoase care sport aceste haine fine, este adevărat. Cu toate acestea, îmi place interesul pentru client! Am aceste autocolante peste tot acum – cartea mea de aranjare, biroul meu, pe laptop. La fel de bine, am oferit pini și prietenilor mei buni, așa că toți m -au întrebat despre brand, precum și înțelegeți că aceasta este cea mai bună promoție pe care o poate obține un brand – atunci când clienții dvs. oferă companiei dvs. o voce.
Raccoon Brand Premium ClothingRingRaccoon Brand Premium Îmbrăcăminte le-au plăcut imprimeurile cuprinzătoare care m-au determinat să cred că câteva dintre tricourile T au fost tipărite pe ecran-cum ar fi noaptea este a ta design-uri, în timp ce altele au fost cu siguranță DTG-precum Heist, precum și Midnight Mischief. Nu eram sigur de dimensiuni, însă nu ar trebui să vă preocupați, deoarece nu au niciun tip de discrepanțe cu ceea ce sunteți obișnuit. Am spălat rezervoarele de câteva ori acum, precum și pot să vă spun că nu există nicio modificare în culoarea de imprimare sau în culoarea rezervorului, cea portocalie este exact ca înainte – nu s -a micșorat la fel de mult ca și la fel de moale. Un lucru care mi-a plăcut cu adevărat-haine foarte confortabile, precum și acesta este în esență obiectivul meu principal chiar aici, de când vorbim îmbrăcăminte relaxată.
Cu siguranță vă recomand să le inspectați, să luați legătura cu ei dacă doriți informații particulare – au suport de clienți excepțional – precum și asigurați -vă că le etichetați în imaginile dvs. Cred că merită să răspândim cuvântul despre mărci profesionale, de înaltă calitate, precum marca Raccoon.
Facebook, Twitter, Instagram pentru Raccoon Brand

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *