category

Model de top coreean tricotat pentru moda de toamnă 2022

Wenyu

Topurile de cultură tricotate sunt fundamentele garderobei în fiecare sezon. Cu toate materialele tricotate, care sunt de bază, precum și la modă, acestea pot fi utilizate într -o gamă de uzură de zi cu zi, precum și credem că capsele elegante de garderobă vor arăta cel mai bine ca Fashionul de toamnă 2022 să fie un pic mai slab, precum și mult mai distractiv.

În acest an, obiectivul nostru a fost să descoperim topuri minunate, precum și elegante sau tricouri pe care le -am putea îmbrăca zilnic sau de birou pentru acest tipar de toamnă 2022. Pentru căutarea editorului nostru, am rotunjit toată motivația noastră de modă preferată, precum și am produs o listă de blaturi de cultură tricotate coreene care ne -au prins interesul ideal.

withyoon.oficial

Sunt ideal de topuri pentru culturi tricotate?

Oricât de mult încercăm să ne diversificăm ținutele, lucrurile pe care mulți influenți de modă le poartă în special femeile coreene pentru modelul de toamnă 2022, precum și a mers viral oriunde pe Tiktok, precum și pentru Instagram Feed, da, este corect. Sunt simple, precum și flexibile, precum și sunt în mod normal rezistente la rid, toate acestea sunt lucruri grozave pentru a alege ce să poarte în timpul celor mai relaxate anotimpuri.

Paknamae

Sunteți online pentru emoția de a adăuga câteva piese noi la rotația dvs. de rutină la începutul fiecărui sezon. În timpul toamnei, noul produs este în mod normal un nou top de croșetat sau de multe ori avem nevoie de două.

Vezi si

Magazin și stil, nuntă
Cel mai mare ghid pentru selectarea rochiei de eveniment de nuntă

Cum să stilați un top de cultură tricotat ca un blogger de modă coreeană?

Derulați în jos rezultatele navigării pe Internet, pe lângă un anumit INSPO de modă al modelului de topuri la modă, precum și exact cum să utilizați ideal acum pentru a ajuta la stimularea unor motivație din partea femeilor coreene de mai jos, precum și exact cum să se amestece, precum și să se potrivească.

Purtând cu fustă minusculă

xxixu.

timelady_oficial

Împerecherea cu pantaloni liberi

Wenyu.uu

fine_sem

asemănător_oficial

de la început_

de la început_

Cu pantaloni scurti

Ilyu_dy

Cumpărați blaturile tricotate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *