category

Suporturi elegante de stocare sub 20 de dolari

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest articol ar putea consta din legături afiliate. Consultați planul nostru de confidențialitate.

Este de obicei cele mai mici, precum și cele mai neprevăzute simboluri mici, care fac cel mai bun impact. Acest lucru este valabil mai ales pentru Gluttons de stocare Posh, care nu vă va costa nimic mai mare decât 20 de dolari – dar promiteți să aduceți un zâmbet neprețuit față de fața voastră.

Mai jos sunt niște șocuri plăcute pentru a oferi localei dvs. și dragi.

Cel mai bun balsam de buze

Trio-ul de la Rosebud Rosebud, mereu popular, Trio face un umplutură fermecătoare pentru doar 17 $.

În plus față de salvul tradițional de trandafir tradițional, triada de balsam de buze de parfum Rosebud ($ 17) are, de asemenea, tuburi de trandafir Mocha și, de asemenea, balsam de căpșuni. Toate exudele luminoase, parfumuri minunate – precum și oricine care apreciază ambalajul mare va iubi timentul reutilizabil.

Cercei eterice

Globe Piața Crescent Lună de masă și, de asemenea, cercei sunt prezente, $ 16.99.

Perfect pentru iubitul de bijuterii de moda sau adolescentul în viața voastră, felul de bucătărie a pieței mondiale și, de asemenea, cercei cadou set ($ 16.99) este ceramica presiune prețioasă de bijuterii este împodobită cu 3 perechi de bijuterii ceresc: o pereche de sunburst, două șuruburi săgeată, și De asemenea, ovale de aur de bază. Poate să folosească staniu pentru a ține orice de la pandantive la inele.

Gummies pentru sucuri ecologice.

Sugarfina Green Sucice Gummy Bears, $ 14.

O mică recompensă minunată este întotdeauna binevenită – în mod specific când include o răsucire sănătoasă. Această sticlă este împachetată cu gummii verzi îmbogățite cu mere, ghimbir, lămâie și, de asemenea, de prietenie de mediu. Aceste gusturi sănătoase de către zahăr ($ 14) sunt, de asemenea, în întregime fără grăsimi.

O cană nouă de fave.

Antropologie Ceai de ceai, 10 $.

Pentru cuppa de dimineață devreme, o ceașcă destul de binevenită este binevenită. Cupa de timp a ceaiului antropologie (10 $) este monogramată cu ea pe primul loc și gravată cu o lucrare de artă de flori elegantă. Adăugați un pachet de biscuiți de ceai preferat și sunteți gata.

Călătorind sistemul de alarmă pentru a merge.

Elerma eletrică care clipuri la geanta dvs., 20 de dolari.

Siguranță mai întâi! Această alarmă digitală elegantă ($ 20) este simplă de transportat datorită unui clip de carabină care se fixează la orice de la o lacună cu bandă la o geantă de mână. Odată activat, sistemul de alarmă va genera o alertă nonstop pentru o lungă perioadă de timp de treizeci de minute.

Un șosete de cadou mai bun.

Barefoot Dreams Sosete de genunchi, $ 18.

Dacă sunteți deloc familiarizați cu calitatea de vârf divină a cardiganilor Dreams Barefoot, precum și pantaloni, puteți anticipa mult la fel de exact din șosetele lor de lux, de genunchi (18 $). Va fi dependent de ei și, de asemenea, ei vor ține cald ei toată perioadă lungă de timp ..

Legit Eye Darkness Combinație.

Schema Shadow Violet Voss Eye, $ 18 ani.

Disponibile în patru variante, combinațiile Violet Voss-dimensionată distractiv ($ 18) sunt ambalate cu 10 umbre ochi în nuanțe proaspete, minunate. Potrivit pentru drogatul eleganță în viața ta, culorile paletele sunt profund saturate pentru a recompensa umbra extremă.

O locație frumoasă pentru monede.

Moneda Bag Francesca, $ 14 ani.

Majoritatea rezoluțiilor noului an toamna scurt, dar te poate ajuta sa dedice mai mare organizare de neobișnuit ei cu această geantă de mână de monede adorabil de cea a lui Francesca ($ 14). Este ideal pentru protejarea împotriva tuturor că modificarea rătăcită de la dispariție, la sfârșitul geanta ei.

Dacă ați găsit nici un îmbuibare de stocare elegant sub 20 $ in acest an, vă rugăm să parts în comentarii!

Vă rugăm să lăsați această zonă GUVEGET PLANUL PLANULUI FASHIONISTA În căsuța de e-mail!
E-mail *.

Controlați inbox sau spam dosarul pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *