category

Ar trebui să spuneți nu sportului la serviciu?

Biroul dvs. planifică un eveniment atletic și doriți să rămâneți departe, departe. Chiar dacă sunteți nerăbdător să vă simțiți penibil, trebuie să mergeți oricum pentru a profita de oportunitățile de rețea? Cum poți spune nu evenimentelor sportive legate de muncă, cum ar fi ieșirile de golf și tenis și ce îți lipsește dacă faci? Cititorul B se întreabă …
Postarea ta recentă despre îmbrăcarea pentru evenimente de vară m -a dus la o postare mai veche despre cum să mă îmbrac ca un începător de golf … și băiat, comentariile au lovit o coardă cu mine. Sau poate un nerv. Mi-ar plăcea să văd o postare și mult mai multe discuții despre cum să faceți față ieșirilor de toate tipurile-în special atunci când sunt pentru sporturi costisitoare și consumatoare de timp pe care nu le jucați și nu doriți să alegeți sus.
O lecție (sau chiar câteva lecții) nu sunt absolut suficiente pentru a mă trece printr -un scramble de golf. Pot să mă balansez și să ratez de 18 ori în timp ce glumesc cu grație? Pot scoate un refuz direct? Este o idee proastă să conduci căruța de bere (asta sună întotdeauna ca și cum ar trebui să vină cu un costum) sau să te prezinți doar la băuturi/cină după aceea? Și ce fac după 17 găuri mizerabile, când managerul diviziei mele stă la locul 18, cu brațele pliate pentru a -mi judeca jocul de golf?
Pentru referință, sunt în inginerie, nu în lege, cu peste 15 ani de experiență.
Întrebare interesantă, cititor B! În trecut, Kat a recomandat să participe la evenimente de muncă atletice, chiar dacă nu credeți că abilitățile dvs. sunt atât de fierbinți, dar ne -am gândit că vom primi și o altă opinie. Am discutat cu fondatorul Women On Course, Donna Hoffman (care ne -a încurajat și pe postarea noastră recentă despre uzura de golf adecvată) pentru a o lua pe această situație. „Golful este mult mai mult decât să obțineți mingea în gaură”, spune ea. „Există atât de multe beneficii” – inclusiv camaraderia și oportunitatea de a construi relații.

Iată ce recomandă Hoffman pentru cititorul B:

Luați în considerare beneficiile de ocupație ale participării. „Rețeaua informală și legătura care continuă, poveștile care se întâmplă – nu există un dezavantaj”, spune Hoffman. S -ar putea să merite să rânjească și să -l suporte.
Știți că nu toată lumea va juca ca un profesionist. „Femeile au percepția că toată lumea este grozavă”, spune Hoffman – dar doar aproximativ 10% dintre jucătorii de golf care își urmăresc handicapul vor rupe în mod regulat 80.
Nu este un jucător bun? Fii un mare coechipier. Când ești începătorul din echipă, oferă -te să mergi mai întâi, spune Hoffman. Colegii tăi pot urmări pentru a vedea cum se rostogolește mingea, ceea ce îi va ajuta să joace mai bine atunci când este rândul lor. În plus, uitați -vă unde se întâmplă mingea când se joacă alții; Dacă vă puteți opri șeful să caute o minge timp de câteva minute, îl puteți ajuta să salveze fața.
Știți când să faceți JSFAMO: Dacă vă luptați cu adevărat într -o anumită gaură, este bine să spuneți: „Bine, m -am distrat destul de mult cu această gaură”, apoi ridicați mingea, puneți -o în buzunar și pășesc pe.
Dacă este posibil, luați câteva lecții pentru a vă pregăti – dar nu cu scopul de a deveni un jucător genial. „Alegeți un aspect al jocului, cum ar fi să puneți, și ieșiți și luați câteva lecții, astfel încât să fiți foarte bine”, sugerează Hoffman.
Chiar dacă nu jucați, urmați eticheta de golf. „Este absolut bine să nu joci pe curs” și să îi întâlnești pe toți la clubhouse după aceea, spune Hoffman. Așa cum a menționat cititorul B, ea ar putea conduce căruța și ar putea servi berea – dar „trebuie să știți eticheta unde să conduceți căruța.” Din acest motiv, Hoffman recomandă să iei un jucător de golf mult mai experimentat cu tine. Și chiar dacă pur și simplu conduceți coșul sau ajutați la masa de înregistrare, trebuie să urmați în continuare codul vestimentar al cursului.

Citire ulterioară:
Fete drăguțe care joacă golf primesc biroul de colț [Forbes]
Cum să supraviețuiți evenimentelor atletice la muncă (când nu sunteți atletic) [MUZE]
Sunt penalizat pentru că nu am participat la evenimente atletice lunare la locul de muncă [cere un manager]

Ai fost în situații similare la locul de muncă? Ce ai făcut și ai lua din nou aceeași decizie?
Credit de imagine: Shutterstock/Imilian.
——————-
N.B. Aceste articole substanțiale sunt destinate să fie o sursă de comentarii comunitare pe un anumit subiect, pe care cititorii îl pot răsfoi fără a fi nevoie să renunțe la o mulțime de comentarii fără legătură. Și așa, deși, desigur, apreciem foarte mult toate comentariile cititorilor noștri, vă vom cere să vă păstrați comentariile pe subiect; Threadjacks va fi șters la discreția și comoditatea noastră. multumesc pentru intelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *