category

Kate aduce înapoi 2012 Rochie de excursie pentru 2020 BAFTA Premii

Ducesa a adus înapoi un stil Alexander McQueen pentru ceremonia de premiere a premiilor BAFTA (Academia Britanică British, precum și de televiziune).

Un videoclip al ducelor, precum și ducesa care sosesc:

O primire caldă la Hightsses Royal Ducele & Ducesa din Cambridge, care au sosit pe covorul roșu pentru #eebaftas @kensingtonroyal pic.twitter.com/bepsb4i4pm

Royalii sunt însoțiți de președintele Academiei, Amanda Berry Obe.

Acesta este al patrulea an ducele, precum și ducesa au participat la eveniment.

Buna! Rapoartele că în timp ce mergeți pe covorul roșu, “Unul bine-Wisher a spus lui Kate” Arăți frumos “, în timp ce unul a adăugat mai repede” așa cum o vei face! ” la care cuplul regal a reacționat cu un zgomot de râs. Cred că acest videoclip arată schimbul.

Vedeți acest public pe Instagram

Înțelegi acel moment am făcut @kensingtonroyal râde ??? Oh da … în seara asta la @ee @bafta #eeebafas

O publică comună de Maciek Zielinski (@ Matim84) pe 2 februarie 2020 la 10:45 am Pst

La fel ca premiile Oscars / Academia din SUA, ceremonia strălucitoare se desfășoară la Royal Albert Hall. În această imagine a lui Kate, precum și William fiind așezate, puteți vedea un număr de nominalizați, precum și notabili, inclusiv Joaquin Phoenix.

Prințul William este președinte al Academiei; Acesta este al zecelea al său an în poziție. Funcția a fost transmisă de către Duke of Edinburgh, care a fost numită președinte al organizației în 1959.

William a prezentat premiul de părtășie din acest an producătorului american Kathleen Kennedy. Premiul este “cea mai mare înțelegere acordată de Academie într-o contribuție privată, precum și o contribuție excepțională la film, jocuri sau televiziune”.

Mai multe despre doamna Kennedy de la agitație:

Cu o ocupație care acoperă mult mai mult de 70 de filme de peste 40 de ani, Kathleen, de 66 de ani, a lucrat alături de directorii, printre care Martin Scorsese, precum și David Fincher, după ce și-a început ocupația de lucru ca un asociat Steven Spielberg pe Raiders de film din Indiana Jones din arca pierdută. Nu este o metodă slabă pentru a vă face debutul, nu? Având în vedere că atunci, Kathleen a lucrat la fel de bine de filme extraordinare, precum și iconice pentru a începe chiar listarea. E.t., care a încadrat Roger Rabbit, lista lui Schindler, Jurassic Park? Ea a lucrat pe toți, făcând un CV excelent serios.

În ultimii ani, totuși, accentul primar al mamei din două ani a fost pe recentele sequels Star Wars. În calitate de președinte al lui Lucasfilm, compania de producție a lui George Lucas, Kathleen este unul dintre oamenii responsabili să ne ia înapoi la acea galaxie departe, departe, lucrând pe noul trilogie, o poveste Star Wars Spin-Off, precum și seria Disney + Mandalorian ca producător.

Silly Sidebar: Ați întâlnit cu adevărat doamna Kennedy când era în orașul Oklahoma care produce Twister. Porțiunile filmului au fost împușcate la postul de televiziune unde eram directorul de știri.

După ceremonie, Kate a vorbit cu Champion Renee Zellweger, campion al premiului Cea mai bun actriță pentru funcția ei ca fiind “Judy”.

Un videoclip al celor două chaturi.

Ducesa vorbind cu alți participanți.

Cuplul a petrecut, de asemenea, timp cu nominalizați în creștere, precum și câștigătorul.

Campionul de premiere în Rising Star a fost Micheal Ward, al doilea de la stânga.

Printre alte roluri, domnule stele în Boy Boy, o serie britanică infracțiune penală la televizor (disponibilă pe Netflix).

Ducesa vorbind cu regizorul Sam Mendes (Centrul), al cărui film, 1917, a câștigat șapte premii în seara asta, precum și Andy Serkis (stânga). Dl Serkis a câștigat BAFTA pentru o contribuție remarcabilă la cinema britanică.

Un alt videoclip post-ceremoniu prin intermediul Palatului Kensington.

Acum, pentru privirea noastră la ceea ce a purtat Kate pentru Baftas din acest an, precedat de o explicație despre motivul pentru care codul de rochie din acest an este diferit de cel observat la ceremoniile anterioare, ca în profunzime în această poveste de telegraf:

Toți participanții la evenimentul din acest an au primit un ghid creat de Colegiul de la Londra de la Centrul de Fashion pentru Durabilitate, cerându-i să creadă despre amprenta de mediu a alegerilor lor de garderobă, precum și să poarte ceva pe care îl dețin deja, fie să selecteze o opțiune mai durabilă .

O privire la ducesa în această seară.

A adus înapoi o rochie de la Alexander McQueen, proiectată de Sarah Burton pentru o cină de stat din 2012 în Malaezia, în albă cremoasă, precum și aur, brodate cu flori Hibiscus, floarea națională din Malaezia. Din descrierea noastră originală: “Rochia de culoare albă cremoasă a inclus o suprapunere cu broderie cu aur, care se învecinează cu mânecile, gâtul, precum și centrul rochiei, exact același fir a fost utilizat pentru a produce Hibiscuul de Aure motiv floral împrăștiate peste material. alte elemente a inclus un imperiu talie, înfășurate material alb la bustul, scurt, mâneci pură precum și o fusta completă, care curge.“

O privire mai bine la trei din flori de hibiscus, precum și complicate care detaliază pe înfrumusețarea mânecă.

Așa cum este comun cu ducesa atunci când repetarea unor piese, modificări au fost făcute la rochia originală. Mai jos puteți vedea (sperăm) unele dintre schimbările, mai ales un umăr mult mai structurat, îndepărtarea unora din materialul în mâneci, precum și adăugarea de o căptușeală la mâneci.

Kate accesorizate cu ceea ce arata ca o mai Anya Hindmarch Marano ambreiaj sclipici aur cu un cadru goldtone precum și logo-ul incuietoare.

Măsurile bucată aproximativ 7,5 “x 4,5”, precum este căptușit în piele de căprioară. Kate are, de asemenea, acest stil în albastru. spune mulțumită ție la @ innominate_93 precum raiul pe Twitter pentru activitatea lor de identitate pe sac.

Gabi sugereaza ducesa purta pompe Jimmy Choo Romy precum și eu cred că este corect. Nu am văzut fotografii care arată suficient de pantof pentru a da seama dacă acesta este un stil care este sclipici solid, cum ar fi perechea prezentat în partea stângă, sau în cazul în care acesta este unul dintre modelele înjosi brand-ului, cum ar fi perechea afișată pe dreapta .

Ducesa a purtat acest stil în sclipici argint la premiile de anul trecut.

părul lui Kate era într-un updo elaborat precum și ea purta bijuterii noi nu am văzut anterior.

noi cercei ducesei precum și colier par a fi de la Van Cleef precum și Arpels Alhambra Collection, lansat în 1986. „Un semn de armonie tivita cu perle aurii, le-a stabilit în sine ca un semn de noroc precum și semnătura Van Cleef & Arpels.“ piesele lui Kate sunt din Alhambra Colectia Magic, creat în 2006. Este una dintre cele trei linii de Alhambra franceze le oferă firmei de lux.

Colierul precum și cercei arata ca acestea sunt alb sidef precum și stilul de aur galben, cu toate că în unele fotografii din partea de sus a cercei arata gri. Mai jos, Alhambra colier Magic cu șase Motifs ($ 8950).

Mai jos, Alhambra cercei Magic ($ 6200).

Vă mulțumim pentru replicate Royalty precum și innominate_93 pe Twitter pentru munca lor de identitate, precum și o mulțime de alte persoane care rapid a subliniat bijuterii părea că a fost de Van Cleef precum și Arpels.

Ducesa de Cornwall are piese uzate din colectia Alhambra pe mult mai mult de o ocazie. Mai jos, în Alhambra cercei pentru lume decembrie 2019 premiera filmului 1917.

Gwen precum și Susan, atât a comentat despre Grace Kelly purtând piese din colecția; există o imagine chiar aici arată Printesa într-un colier de linie.

Ducesa de asemenea, a adus înapoi inelul ei de cocktail citrin.

Din coloana Caroline Leaper în The Telegraph despre moda această seară.

Invitatul de onoare noaptea, Ducesa de Cambridge, a fost unul care probabil a avut nici un fel de scrupule în noile reguli sos. Ea este, poate, cel mai prolific re-purtătorului de haine în ochii publicului. Este o declarație că, la suprafață, pare ridicol; noi, presa de moda, indica peste precum și peste încă o dată că ea poartă hainele din nou, la fel ca orice tip de persoană tipic nu.

Kate re-a purtat o rochie Alexander McQueen pe care ea a purtat prima în excursie în Malaezia în 2012. cluburile sale de fani pe Twitter precum Instagram a fost plasarea de pariuri la care dintre rochiile ei de seara ea ar putea retrage pentru ocazie; puțini au prezis că ea ar putea avea în continuare acest aur rochie de brodat, în garderoba ei.

Și de la Vogue:

Cu sale împodobite broderie-plin de viață precum și lung, silueta flowy, cu toate acestea, dezvoltarea elegant simtit la fel de atemporal precum și prezent ca niciodată. Aceasta ducesa împrospătat roba cu accesorii noi, și anume un set de Van Cleef & Arpels dangly cercei precum și colier, asigurarea locației ei ca unul dintre premiile BAFTA sunt cea mai bună îmbrăcați (și îmbrăcați adecvat!) Stele din noapte.

Acum, pentru aspectul nostru, la patru ani de ansambluri BAFTA. Anul trecut am văzut pe Kate în Alexander McQueen precum și o pereche de cercei, care a aparținut inițial Diana, Printesa de Wales; la 2018 premii, ea a purtat eco-friendly profunde Jenny Packham cu smarald precum și bijuterii cu diamante; la 2017 a fost o premii BAFTA pe transport Alexander McQueen rochie.

VIDEOCLIPURI:

The Royal oferă canal de uz casnic 1:30 de cuplu care sosesc.

video Telegraph de sosire.

De acoperire The Independent lui.

Legătură:

Protecția corespondenței de zi cu zi este aici; Povestea The Telegraph prin intermediul blog-ul său on-line este aici; Post & galeria de seara Standard sunt aici; posta The Guardian este aici; Glaful poveste este aici

Povestea britanica Vogue este aici; Bună! Piece este aici; coloana Caroline Leaper lui Telegraph despre aspectul lui Kate este aici; o piesă Grazia din Marea Britanie cu privire la recursul lui Kate loOk este aici; O galerie de popsugar este aici; Piesa lui Vogue este aici; Fetele Fug Publica este aici

330save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *