Uncategorized

Ciocolată Browns și Straturi de cădere

Ann Taylor Fall Noii sosiri

Astăzi, am început procesul de stratificare cu o întindere esențială de întindere – într-adevăr nu puteți avea prea multe despre aceste situații în toamnă și iarnă, deoarece creează un strat de bază și vă păstrează cald și fără mâncărime. Ați văzut aici aceste jambiere din piele sintetice remarcabile. Și sincer mă ​​îndoiesc că aceasta este ultima dată când îmi voi cânta laudele. Sunt simultan atât de confortabil și la modă, ceea ce este o faptă reală pentru că, de obicei, trebuie să alegem unul sau altul.
Un cardigan de cașmir de cașmir de ciocolată este o piesă de stratificare fără eșec, încât veți obține uzură nelimitată din tot sezonul. Calitatea ultra-moale și confortabilă a acestui pulover plus forma de măgulitoare implică faptul că o veți purta la fiecare ocazie, indiferent dacă părăsiți casa sau nu.
Înclinarea lucrurilor este acest ghepard brun Print Chesterfield strat cu detalii personalizate pentru a vă face să arătați lustruit, în timp ce aduceți încă un pic de distracție și interes printr-o imprimare subtilă de ghepard. Coat de plictiseală este reală. Deci, opriți-l înainte de a începe cu o haină deosebită, dar încântătoare.

Ann Taylorcheetah Print Haina dublă Breasted

Ann taylorcashmere dragă cardigan

Completați aspectul

Deoarece Colette mă va dezmembra dacă nu accezorizez, am inclus o pereche de cercei de picături hexagonale care sunt ideale pentru uzura ocazională, pentru a da totul un sentiment de completitudine cap-to-toe. De asemenea, acesta este anul de a avea un bun tote pe mâini. Și îmi place interacțiunea dintre exteriorul crocodilului și interiorul șarpelui acestui sac tipărit crocodil maro. Este robust, deține totul și are o mare structură fără nonsens. Deci, nu va trebui să vă ocupați de situații de sacozitate.
Hainele de lasare nu au fost o prioritate masivă în acest an. Deci, nu este neașteptat faptul că numeroase dintre noi ne găsim fără opțiuni de calitate la rece. Noile sosiri ale lui Ann Taylor sunt locul ideal pentru a rezolva situația dvs. de stil în această cădere, indiferent unde mergeți … sau nu mergeți.

Ann Taylorcheetah Print Haina dublă Breasted

Ann Taylorhexagon Drop Cercei

Ann TaylorCrocodile Print Tote

Mulțumită lui Ann Taylor și ShopStyle pentru parteneriat pe acest post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *