Uncategorized

Wonder Woman ar lovi cu piciorul ass pe pista de proiect

Îmi place această imagine, care este amabilitatea absorbției (indiferent de ceea ce este) și Thad.

Vreau să spun, uita-te la ea – fără mâneci, fustă mică, buzunar de piept complet vestigial (dar ceea ce arată ca suporturile stiloului la centură și, eventual, arbanzii), a spus Bendarde (!), Ceva care sunt destul de sigur este o lumină a minerului Banda de susținere și (desigur) mănuși. Da, mănuși. Acesta este un exemplu atât de teribil cu privire la modul în care predicțiile din trecut ale viitorului sunt întotdeauna în mod întotdeauna în mod ușor, totuși spunând. Mănuși! La birou!

Și … o mulțumire substanțială tuturor celor care au contribuit la Heifer International până acum! Dacă nu vedeți bara laterală … probabil că nu utilizați browserul Firefox, care este complet liber și ușor de utilizat. Încerc să-mi dau seama de ce se îndreaptă spre sud în alte browsere, dar, între timp, sunt speriat derulând până la calea spre partea de jos a paginii este soluția Low-Tech. Sau, pentru a merge direct la pagina de donare, faceți clic aici. mulțumesc!

De asemenea: va exista o nouă viață secretă de rochii mâine. Și dacă l-am lovit pe Heifer Internațional Donație țintă înainte de Crăciun, voi scrie o viață secretă în fiecare zi între ziua țintă și Crăciun – deci dacă am lovit țintă 20 decembrie, voi scrie patru vieți secrete. Are sens?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Dressjanarul 21, 2009
Pocketsdecember 5, 2006
Fata din dans de flanel gri 16, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *