Uncategorized

Ce Manichiura este cel mai bun pentru sanatatea ta unghiilor si wellness

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Suntem destul de norocoși să fie fashionistas în această zi, precum si de varsta, deoarece nu sunt de tone de produse noi precum și tehnici pentru noi pentru a încerca cu privire la manichiuri noastre. Desigur, cu toate opțiunile oferite în prezent pentru unghiile, alegerea cea din dreapta poate ajunge cu siguranta un pic copleșitoare. exact cum ați înțeles care este cea mai bună manichiura pentru sanatatea unghiilor? Și, din moment ce multe dintre aceste tehnici de cheltuieli un ban destul, sunt ei cu adevarat merita?

Această publică poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Pentru a răspuns la aceste întrebări, precum și, am investigat unele dintre cele cele mai multe tratamente de unghii tipic de la rutina de $ de 15 manichiura toate metoda costisitoare la unghiile Shellac, care sunt zdrobitoare piață. Vom merge să-ți spun argumente pro cât și contra pentru fiecare tip de tratament, precum și atunci vom lăsa până la tine pentru a alege exact cum să păstreze cele mai bune unghiile strălucitor precum și sănătos.

Cele mai bune Manichiură pentru unghiilor Sănătate

Buget Fashionista Sfat: utiliza extensia de browser pentru a salva Coupert la 1000s de magazine de moda on-line.

1. Cel mai bun: o manichiură fundamentală

Nu puteți merge în neregulă cu o manichiura de rutina. Tehnicianul va decupa, forma, fișier, precum și piele de bivol unghiile. El sau ea va ajusta, de asemenea, cuticulele precum și aplică un tratament cu ulei cuticule. Mâinile tale pot obține unele dragoste, la fel de bine – unii tehnicieni vor încheia mâinile în prosoape calde, apoi se aplică lotiune, precum și masaj palmele precum și degetele. Opțional, puteți avea poloneză aplicate (deși îmi place să merg goale cu un cui proaspăt șlefuită, care strălucește ca ea are un înveliș transparent).

Pro de manichiura fundamentale

Manichiura comună este destul de ieftin, cu prețuri variind de la $ 10-20.
Manichiura comună ajută la protejarea sănătății unghiilor.

Contra de manichiura fundamentale

Dacă ați aplicat poloneză, suprafața fără cusur nu poate dura mult timp. Este posibil să vedeți chiar jetoane exact aceeași zi.
Este nevoie de timp pentru polish să se usuce cât și puteți obține scamelor dacă nu-l așteptați afară.

2. A doua cea mai buna: Gel manichiura

manichiura cu gel se va conforma cu același proces exact ca manichiura comun, până în sus până la aplicarea poloneză. Când este timpul pentru a adăuga culoare, tehnicianul se va aplica un număr de straturi de poloneză precum și apoi vindeca unghiile sub o lumină UV. Un strat superior este aplicat, de asemenea. cand manichiura gel este uscat, se usucă cu adevărat. Nu există nici o posibilitate vei murdări polonez și nu ar trebui să cip pentru un număr de zile. Acest tip de manichiura costa 25 $ la 40 $, precum și durează aproximativ 45 de minute.

Pro de manichiura gel

manichiuri Gel sunt de lungă durată. Puteți merge până la două săptămâni, fără aschiere.
manichiuri Gel arata mai natural decat unghiile acrilice.
O manichiura cu gel va spori unghia precum și a preveni lacrimi precum și pauze.

Contra de manichiura gel

Ar trebui să aveți un expert elimina polish gel. îndepărtarea DIY poate fi aproape de agonie precum și poate deteriora unghia.
Sunteți mai restrânse în opțiunile de culori.

3. Mentiune: Stick-pe unghii

Stick-pe unghiile sunt o alegere DIY, care oferă rezultate excelente. Tu nu primesc beneficiul unui masaj mână sau un tratament pentru cuticule, cu toate acestea unghiile tale vor arata frumos la fel de bine ca tine nu va cheltui prea mult. Dacă sunteți vechi suficient pentru a păstra în minte prima generație de Lee Press-pe unghii, ar putea fi reticente în a merge acest traseu. E de înțeles. să înțeleagă că-stick de pe unghiile au venit o metodă looong de atunci, precum și o fac într-adevăr arata destul de frumos.

Vei descoperi multe dintre opțiunile de la magazine cum ar fi Walmart sunt orientate pentru tineri mulțime. Dacă nu poți descoperi ceva subtil suficient pentru gusturile tale, magazin pentru stick de pe unghii on-line.

Pro stick-pe unghii

Stick-pe unghii sunt accesibile la mai puțin de 10 $ un set.
Stick-pe unghiile sunt angajament scăzut. Ei vin de obicei off cu lac de unghii Remover.
Stick-pe unghiile nu deteriora unghia dacă nu le elimina în mod necorespunzător.

Contra de băț pe unghii

Stick-pe unghiile nu sunt la fel de durabile ca acrilici.
Stick-pe unghiile pot fi dificil de aplicat doar complet dacă sunteți mai puțin coordonate cu mâna non-dominantă.

4. Cel mai rau manichiura: unghiile acrilice

unghiile acrilice au fost în jurul pentru o lungă perioadă de timp – au fost extrem de important în anii ’80. Acestea sunt realizate dintr-un amestec de monomer lichid precum și polimer pulbere care este amestecat precum și aplicat pe unghia naturala. precum și alte substanțe chimice. Polonez este aplicat peste partea de sus. Puteți obține un gel de acoperire peste unghiile acrilice, de asemenea.

Unghiile acrilice sunt dificil, dar si durabil. Ei fac pauza precum și pop off ocazionaleCu toate acestea, ei vor dura în mod obișnuit până când paturile dvs. de unghii cresc. Înțelegeți că nu arată excelent, deoarece cresc – astfel încât să nu fiți cu adevărat unghii acrilice decât dacă sunteți angajați în salon, vedeți la fiecare două săptămâni să le umpleți. Aplicarea preliminară a unghiilor vă poate cheltui 50 de dolari sau mai mult, precum și completele vor fi de 35 de dolari, precum și în sus.

Pro de unghii acrilice

Cuiele acrilice sunt durabile.

Contra de unghii acrilice

Cuiele acrilice nu arată naturale; Ele sunt extrem de groase.
Unghiile acrilice sunt slabe pentru sănătatea dvs. de unghii. Bacteriile se pot dezvolta rapid în jurul paturilor de unghii. Dacă le păstrați pentru perioade lungi de timp, unghiile dvs. vor fi extrem de slabe, precum și subțiri atunci când le eliminați.
O manichiură acrilică durează până la o oră, precum și jumătate, deși umpluturile de întreținere sunt mai rapide.
Acrii trebuie să fie umplute la fiecare două săptămâni.

Dacă doriți cea mai bună manichiură pentru sănătatea unghiilor, mergeți la salon, precum și obțineți standardul. Pentru finisajul cel mai lung, săriți polonezul, precum și unghiile tale s-au aruncat până când străluceau.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *