Uncategorized

Începe aici.

M-am uitat în jur pentru modelele pe care le cred că ar fi mai ușor, dacă nu ușor, pentru începători. Fiind un începător la coasere este un lucru delicat: vrei să faci ceva care nu te va frustra dincolo de limitele toleranței umane, totuși, în același timp, vrei să faci ceva pe care chiar vrei să poți purta. Așa cum am spus, delicat.

Acesta este unul dintre acele modele pe care le cred că ar fi grozav pentru un începător (este cel mai bine acum la domnișoara Helene.) Este fascinant fără a fi complicat.

Iată câteva dintre cerințele mele pentru un model “ușor”:

. (DUH)

Dacă aș fi fost un început de sewist care făceau acest lucru pentru prima dată, aș face-o într-o mare florală sălbatică; Asta ar facilita ascunderea oricărui tip de bobble în acea cusătură de fustă din față. (O țesătură extrem de texturată, cum ar fi Piqué, poate lucra și pentru asta.) Dacă mă simțeam curajos, aș face un jug contrast / coordonator, precum și buzunare, așa cum se vede aici. Poate că aș face jugul negru sau alb, dacă aș fi fost îngrijorat de posibilitatea unei culori nefolositoare în apropierea înțelegerii mele cu (care, evident, nu sunt niciodată, totuși am auzit spunând că sunt unii oameni).

Acum, singurul lucru care face acest model nu este perfect pentru novici este că este un model neimprimat – singura dvs. îndrumare cu ce piesă este ceea ce ar fi perforațiile teenilor pe țesutul de model. Dacă am plecat cu acest lucru, dacă este posibil, aș descopăr pe cineva care a cusut foarte mult pentru a-mi ajuta modelul, precum și să-l tăiem sau aș petrece un mare solid de două ore inspectând și Verificați dublu designul meu pentru a vă asigura că am avut dreptate. Două ore petrecute la început salvează frecvent triple care la sfârșit. (Și evită locul de muncă să fie “wadder” – ceva ce te-ai plimbat, precum și aruncați în coșul de gunoi!)

Ce alte cerințe ați sugera pentru modelele de epocă “Începător”?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

LinkTastic Vineri: Ajutor Edition 30, 2008Wit 41 Comentarii
Revizuirea cărților: SEW Ce! Skirtsjune 28, 2007
Și acum pentru ceva diferit față de 13, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *