category

Rochie de petrecere!

Sărbătoarea mea de afaceri a fost aseară, precum și am făcut o rochie nouă pentru aceasta:

Corsetul este mare ol` 1577 din nou, precum și fusta este adaptată de la dezvoltare 2751. Materialul este un denim acoperit de cupru, care nu cred că aș fi ales vreodată, cu excepția faptului că a fost pe super- Super-vânzare la magazinul de materiale în obiectivul săptămâna trecută, precum și de când am obținut deja acest alt denim laminat pe care nu l-am înțeles ce să fac, așa că am crezut că ar putea ucide două păsări cu o singură piatră, precum și au amândouă a Rochia de sărbătoare măsurabilă, precum și un muslin. Woot!

Materialul este cu adevărat greu, totuși, în ciuda acestui lucru este extrem de simplu de coase, precum și deși am folosit o țesătură de presă pe care nu o cred că am avut cu adevărat nevoie de unul – nu a fost transferat la fier (fierbinte) sau la placa de călcat .

Data viitoare când va face cel mai probabil buzunarul de patch-uri un pic mai profund, precum și potențial prelungiți-l în cusătura laterală (ar trebui să vadă ce face cu fermoarul):

Vorbind despre fermoare:

Tocmai am făcut finisajul meu de bază – gâtul cu bandă de bias:

Iată legarea manșonului – de asemenea, având în vedere că materialul este atât de greu, cât și plasticky, nu am simțit cerința de a zig-zag alocațiile cusăturii așa cum fac în mod normal:

Și aici este partea din spate:

Aceasta este o rochie destul de ciudată, chiar și prin standardele mele, cu toate acestea, eu tip asemănător. Am folosit-o cu ciorapi negri, precum și cu cizme de gleznă neagră, precum și un cardigan negru, precum și un colier negru greu, precum și a fost cu adevărat confortabil toată noaptea, pe care în mod normal nu sunt în haine de sărbătoare.

Unul dintre lucrurile pe care le-am sărbătorit (în afară de a fi distractiv de lucru împreună) a fost introducerea noii noastre aplicații de citire a descoperirii în magazinul de aplicații … Dacă aveți un iPad care rulează iOS 7 sau mai târziu, ați fi crezut că ați descărcat-o, precum și să o furnizați o incercare? Este gratuit, vă va ajuta să descoperiți articole noi despre subiecte, precum și idei fascinante (precum și articole împărtășite de prietenii dvs. pe Twitter, precum și de Facebook, precum și de știri de top), precum și dacă aveți nevoie de o sugestie altor decât a mea, Bono a declarat că a fost noua sa aplicație preferată. (!)

Am de gând deja să port această rochie încă o dată pentru ziua de Anul Nou …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Înapoi la simplitatea 1577January 15, 2017in “denim”
Un eșec fascinant 21, 2008
Doriți să vedeți o rochie nouă? 8 decembrie 2013in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *