category

Neajutorat.

Într-adevăr încerc să nu postez prea multe rochii de reviste: știi, extrem de scumpă, unde-iad-i-i-purta – acea fir de designer, dar (și tu știai că a fost a Dar vine) acest lucru, acesta este special. Am văzut purtând asta. Adică, am putut vedea purtând acest lucru dacă cerul s-au deschis și au depus aproape 1600 de dolari în facturi mici, nemarcate la picioarele mele. Gândiți-vă că net-a-Porter mă ​​lasă să plătesc în single-uri murdare?

Expirați. Această rochie de jersey din lână este de Roland Mouret. Net-A-Porter o descrie ca

Espresso sub lungimea genunchiului Gâtul pătrat Jersey Jersey cu mâneci de cap și o centură din piele subțire. Rochia are darting la talie pe partea din față și înapoi cu detalii mici de ploaie sub, panouri vizibile la umeri, butonul de fixare a butonului pe spate și un panou mare la HEM. Căptușită în plasă de întindere neagră și fixează la spate cu un zip.

Dar că într-adevăr nu o face dreptate. doar privi la imagine. Gaze și bucurați-vă.

Inutil să spun că nu l-aș purta cu pantofi de la picioare. Doar la picioarele rotunde, vă rog. Și ar fi fermecător cu o haină de cămilă și o geantă verde de mușchi. Ambele despre care se întâmplă deja. Știi, doar în cazul în care cerul se deschid. Mergând afară acum …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Dressjanarul 21, 2009
Boden, Boden, BodenocTober 18, 2007
Asta ar arăta grozav pe Elkemarch 30, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *