category

Costum de rând din față

salut! Sper că săptămâna ta va merge excelent. Știu că este deja la mijlocul săptămânii, dar nu este niciodată prea târziu să te întrebi dacă ai avut o sărbătoare minunată de weekend și o sărbătoare a Zilei Mamei. Dacă mă urmărești pe Instagram, probabil că ai văzut o privire asupra weekendului meu de Ziua Mamei plină de distracție.
Timp de săptămâni, Hubby mi -a spus să șterg weekendul de Ziua Mamei mele că a dus Nolan și cu mine într -o locație secretă pentru a ne bucura de weekend. El m -a sărbătorit de Ziua Mamei anul trecut, în timp ce eram însărcinată, dar aceasta a fost prima mea sărbătoare cu Nolan și a fost atât de minunată. Locația secretă a lui Hubby a fost Lorien Hotel and Spa din Alexandria Virginia.
Duminică (Ziua Mamei), m -am trezit la o grămadă de cărți minunate lângă mine, iar favoritul meu a fost de la Nolan. A fost cea mai bună zi a mamei din toate timpurile și îmi doresc ca toate mamele frumoase, mamele să fie și doamne minunate, acolo din nou, o zi fericită a mamei.

Outfit: Pantaloni (c/o Magazin de rând din Front aici, adoră acest lucru aici și aici) // blazer (c/o aici, iubesc acest lucru aici și aici) // Zara Tank Top (Old, Love This Here & Here) // Nicholas Pompe Kirkwood (vândut, iubesc acest lucru aici și aici) // Ruj (aici, iubesc acest lucru aici) // ochelari Ray Ban (aici, iubesc acest lucru aici și aici)
Obțineți articole similare aici:

< >

Porniți JavaScript pentru a vizualiza conținutul
Mulțumesc că te -ai oprit, ai o zi minunată.
xoxo
Stella
Fotografiat de Deji

De asemenea, vă puteți bucura:

Cel mai bun mod de a -ți începe noul …

Cum să te îmbraci pentru întâlnirea de iarnă acum

Cum să vă reîmprospătați ținuta de lucru …

Capse de tranziție de care ai nevoie acum

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *