category

Sfaturi pentru albirea dinților, precum și unghiile

Care sunt cele mai bune produse, precum și metode pentru albirea unghiilor, precum și dinții? Vizitator L se întreabă …
Sunt un director al instituției elementare. Îmi place blogul tău! Aș dori o publicare despre produsele de albire a dinților, precum și unghiile. Lucrez cu personal, familii, personal de district, precum și cu oameni/afaceri din cartier. Simt că primul lucru pe care îl observă când vorbesc cu mine, este dinții, precum și unghiile. Aș dori concepte pentru idei rapide, precum și costuri reduse. Mulțumiri!
Interesant. Sunt cu adevărat curios să aud ce afirmă vizitatorii aici!
Albeneri dinți: Personal am mai făcut benzile albe de creastă înainte, pentru evenimentul meu de nuntă – sunt un pic intensiv în muncă (atunci a trebuit să le purtați timp de 30 de minute, dimineața, precum și noaptea, pentru ceva de 2 săptămâni) Cu toate acestea, funcționează absolut. Rețineți, de asemenea, că culoarea rujului pe care o selectați poate face ca dinții să pară mai strălucitori (vezi acest articol). New York Times a acoperit albirea dinților tocmai luna trecută pe blogul său bine (și peste 100 de vizitatori au intrat și în comentarii).
Albenerii de unghii: sunt mai puțin familiarizat cu albitele de unghii – există o multitudine de produse, pe lângă tratamentele de casă DIY. Vă sugerez cu adevărat să vorbiți cu dermatologul sau medicul dvs. despre sugestiile lor, deoarece unghiile dvs. pot face față unei culori gălbui pur și simplu din polonezul dvs. sau din problemele medicale. Dacă doriți să vă mențineți unghiile cu o întreținere scăzută, totuși „terminat”, puteți investiga, de asemenea, un polonez/alb -alb, precum Christian Dior (27 dolari) sau Julep (18 dolari). (De asemenea, puteți doar să vă acoperiți unghiile cu o manichiură obișnuită, desigur, fie la salonul de frumusețe sau la DIY.)

Doamnelor care se confruntă cu dinții îngălbeniți și/sau unghiile decolorate, ce recomandați? Ce produse îți place?
Imagine: Benzi albe de creastă, precum și Julep.
Acestea sunt câteva dintre culorile noastre preferate de unghii pentru interviuri: 1) papuci de balet 2) Sugar tată 3) Mademoiselle. CLASIC!

< >

Această publicație este formată din legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să facem taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și la site -uri afiliate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *