category

Australia’s Mary Quant

Îmi place această rochie și urăsc atât 1) poliester (Oh, îmi pare rău, “criminne”) și 2) violet, așa că știi că este dragostea adevărată.

Acesta este de la un site cu numele de pedeapsă “stâu singur”, și cred că ar putea fi australian, ceea ce face că ceasul face mult mai mult sens, pentru că încercați să spunem că într-un accent de Aussie Fakey. Nu, mergeți mai departe, voi aștepta. Vedea? Faceți clic pe imagine pentru a vedea toate detaliile gory (cu excepția cazului în care sunteți prea ocupat în continuare “Beehive-vă” în acel “nu, acesta este un accent” kntoi).

Oricum, designerul, Prue Acton, a fost Mary Quants din Australia. Vedeți, copii, înainte de Internet, fiecare zonă geografică separată pe scară largă … ah, nu contează. Acum mi-aș dori să am un instrument de căutare care să mă lase să caut [Numele locului] [Numele persoanei populare] pentru a vedea cum o mulțime de combine amuzante pe care le-aș obține. Aș dori, de asemenea, să văd rochii din Quanții din Japonia, Bulgaria și Canada! orice ajutor?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Dressjanarul 21, 2009
Months în buzunar [Atenție: intrare lungă] 2 iulie 2007
LinkTastic Vineri: Ajutor Edition 30, 2008Wit 41 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *