category

Tendințe de toamnă preferate: satin și catifea

În timp ce catifea și satin sunt două dintre modelele mele extrem de favorite pentru cădere, ele sunt două modele care pot fi deosebit de greu de tras la locul de muncă. Cu toate acestea, silueta clasică și nuanța bogată a navei din această fustă de catifea Fit-și-Flare MIDI face să se simtă în întregime de lucru, mai ales atunci când sunt asociate cu acest Satin de top și accesorii de bază pentru un aspect monocromatic neted.

Dacă sunteți la fel de mare de un fan al modelului de catifea ca și eu, răsfoiți niște favorite de catifea de la Neiman Marcus de mai jos și luați notă că astăzi și mâine există o vânzare destul de incredibilă care se întâmplă acolo. Până mâine la miezul nopții, puteți obține un supliment de 10% din cele două produse de vânzare și 20% reducere de trei sau mai multe elemente de vânzare. Acest lucru implică 65% reduceri la prețuri regulate și un picior imens până la popularea garderobeului de toamnă!

< >

Fusta de catifea: T de Alexander Wang | Bluza de satin: Elizabeth și James | Sac: j.w. Anderson (similar aici) Pantofi: Colecția SJP (opțiunea de călcâi inferioară aici) Choker: Baublebar (similar aici) Colier: Gorjana (similar aici) Ochelari de soare: Oglinzi de fum x | Lip: Clinique (plajă pop)

< >

Mulțumită lui Neiman Marcus pentru parteneriat pe acest post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *