Uncategorized

Jocuri video pulovere urâte tematice + cod de cupon Star Wars

Un lucru despre care îmi place foarte mult să mă descurc de Crăciun în ceea ce privește hainele sunt pulovere urâte. Cum a devenit tricotatul rău al bunicii să devină atât de popular, în special în rândul generației mai tinere este dincolo de mine. Aceste modele sunt tipărite în decembrie în cele mai reci orașe din întreaga lume pe tricouri, așa este cât de obișnuit este. Este un tip bun de urât, unul care se dovedește atât de bine în fotografiile de vacanță în familie și unul de care nu poți privi departe.
Având în vedere fascinația oamenilor cu modelele tricotate și jocurile video, oamenii buni de la DesignByHumans au creat o colecție specială de astfel de pulovere retro pentru tocilar din familie, care va face și bunica geloasă.
Matthew Heald A.K.A. RetroReview este un artist britanic, membru pe site din 2014, cu un penibil pentru jocurile video din școala veche și alte referințe ale culturii pop. Magazinul său deține peste 20 de imprimeuri de pulover urâte, pe care le puteți obține pe tricouri, dar și pe echipaje și glugă pentru sărbători mai reci.

Dacă acest lucru nu vă va duce, atunci aici este o altă idee de cadou astăzi doar de la același designByhumans, pentru pasionații de Star Wars: folosiți codul Pewpew pe toate îmbrăcămintea Star Wars autorizată oficial pentru a obține tricourile pentru transporturi de 20 de dolari +gratuit. Codul se va aplica numai pe tricouri și puteți obține doar 3 tricouri. Și totuși, Star Wars Fandom nu cunoaște granițe, așa că acest lucru am înțeles că este o afacere foarte bună, pentru tricouri de înaltă calitate.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *