Uncategorized

De 12 ori designeri de cămăși independenți de 12 ori pentru branduri uriașe

Designeri de tricouri independente pentru mărci cunoscute
Freelancing -ul este greu, indiferent de ceea ce poate părea tipul exterior. Începutul este înspăimântător, deoarece nu înțelegeți dacă puteți să -l trageți, să acționați ca propriul dvs. șef. Trebuie să solicitați suficient pentru a vă dificultate realist, precum și nu mai mult decât puteți mesteca. Acest lucru este din moment ce pericolul de a vă descuraja, precum și de a vă oferi. Freelancing -ul este despre acceptarea eșecului ca fiind obligatoriu pe drumul către succes.
Și atunci când continuați să vă prezentați, continuați să vă deplasați mult mai bine, precum și să vă angajați complet, rezultatele sunt. Faceți ceea ce vă place, la un nivel competitiv, precum și la se arată șansa uriașă. Sentimentul de realizare este inegalabil. Cel puțin asta cred că următorii designeri de tricouri freelance au simțit atunci când au marcat concertele lor uriașe cu mărci cunoscute, precum Nike, Adidas, Harley Davidson, precum și multe altele.
Sunt sigur că îmi lipsește un material excelent. Cu toate acestea, le -am ales pe aceste locuri de muncă de când mi -au reunit mărcile preferate, câțiva dintre artiștii cu care mă conformez, precum și stilurile de imagine care cred că sunt cele mai bune pentru industria tricourilor. Sper să vă placă și ei. Chiar dacă nu sunteți cei mai importanți fani ai niciunui dintre aceste trei lucruri, putem totuși să sărbătorim împreună succesul unui freelancer care deschide metoda la mult mai mult, precum și mult mai mulți oameni care au încrederea să facă ceea ce iubesc.
Michal BiaLogrzywy pentru Nike

Rubens Scarelli pentru Nike

Mighty Short pentru Adidas

Marcelo Schultz pentru Harley Davidson

New Fren pentru Nike

Los Caballos ™ pentru Lacoste

Mauro Gatti pentru autoutilitare

João Neves pentru pantofi DC Europa

Nu a făcut niciodată pentru că asculta

Gabriele Brombin pentru Fața de Nord

Permadi Aditya pentru Atari Baby

Alexis Marcou pentru Nike

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *