category

Nu, nici asta nu este asta.

un comentator util a lăsat un plumb criptic pe rochia Duro cu câteva zile în urmă. “Există un model folcloric care este un sonerian mort pentru Duro”. Ei bine, nu aveți nevoie să atârnați în jurul valorii de alee, obținându-ți murdăria cu mine; Am fost plecat cu Intel ca o lovitură. Pentru a fi imediat frustrați de ilustrațiile de patimare frumoasa, deco, care nu dau absolut nici o idee despre liniile rochiei. Da, da, înțeleg că viața mea va deveni infinit mult mai frumoasă și mai exotică și muzică mondială – Y în haine făcute din aceste modele, dar, pentru dragostea lui Vreeland, poți să-mi dai un indiciu nenorocit cu privire la ceea ce Coduri arata?

Oricum, aplicându-mi rațiunea de “Când aveți îndoieli, aplicați Google, Rinse, repetați” Am găsit acest lucru, care este îmbrăcămintea de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte Afgani Nomad. Sau, în acest caz, îmbrăcămintea Folkwear Provençal Nomad, care mă aștept mult la același lucru. Și: A fost un desen de linie!

Un desen de linie care este moartea speranței, dar un desen de linie, totuși. Aceasta nu este rochia Duro, deși în taxonomia rochiei este cu siguranță legată. (Ce taxonomie se dezvoltă încet; atât de încet, de fapt, că într-o zi voi fi subiectul unui ziar care are caracterul căruia este “Crazy și Crabbed Local Persoană vârstnică finalizează un proiect de viață inutil și inutil” și va include Linia “Chiar dacă roboții cuantice omniscienți din Alpha Centauri ne-au dat toate cunoștințele posibile în 2036, doamna Dresaday (așa cum preferă să fie numită) a refuzat să se oprească Rochii! Și da, știu că mașinile cuantice nu are părți în mișcare. Sheesh. Au adus orice cunoștință despre dispozitivele retorice? Du-te acum, povestirile mele se aprind. “”

Oricum, aproape, dar fără trabuc, din păcate. Încă mă gândesc că cel mai bun mod de acțiune este de a modifica un model de bluză pentru a se potrivi modelul de fustă pe care îl place deja. Întrebarea este dacă să începeți cu unul care este mai aproape de cel mai bun neckline sau mai aproape de manșonul pe care îl vreau. Mă gândesc la mânecă, deoarece mânecile sunt o cățea; Pot găsi manșonul și urmăresc gâtul de la altceva. Sau aș putea să continuăm să plâng aici, până când domnul Olowu îmi ia milă de mine și se semnează cu modelele Vogue. Poate dacă îmi spun numele suficient, el va veni peste mine în timp ce eg-surfing!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Căutați o rochie … și nag-mă, vă rugăm: 20, 2009
Penultimul Duro Jraugust 20, 2008
Întreruptăm acest blog de rochie pentru a vorbi despre pantofi.July 29, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *