Uncategorized

Lansarea toamnei Colecția de tricouri Haunted VI de la Seventh.ink

Colecția de tricouri Halloween New de la a șaptea cerneală.
A șaptea cerneală. este un brand de îmbrăcăminte/artă indie, condus de artistul Matthew Johnson. Dacă sunteți în design grafic, ilustrare și vă place să puneți toate acestea pe hainele dvs., trebuie să fiți deja familiarizați cu munca sa. Dacă nu, permiteți -mi să vă scot din peștera dvs. și să vă arăt unul dintre numeroasele videoclipuri care prezintă lucrările de a șaptea cerneală. Mai jos:

Da, acesta este nivelul de dăruire, talent și profesionalism despre care vorbim. Acesta este motivul pentru care vin la tine cu câteva vești mari, despre o nouă lansare de toamnă, a semnat Matthew Johnson, tocmai la timp pentru viitorul Halloween.
Colecția VI Haunted VI scară pe 8 octombrie la miezul nopții și ar trebui să obțineți într -adevăr psihic în acest sens, deoarece va prezenta articole din ediție limitată, iar primele 50 de comenzi vor primi o geantă GRATUITĂ HCVI Drawstring!

Există cinci modele în general, cu un sortiment de produse pentru fiecare, de la cămăși la imprimeuri până la autocolante și multe altele. Unele dintre articole strălucesc în întuneric și există chiar și unele tipuri noi de produse, cum ar fi imprimeuri cu elemente de folie reflectorizante.

De asemenea, vor fi disponibile doar 10 seturi de cutii premium și fiecare vine cu următoarele:
Cutie de lemn neagră gravată
3 × 5 plasture brodat
Autocolant de dovleac tăiat
Foaia tăiată de sărutare a autocolantelor de lilieci (8 autocolante)
9 × 12 imprimare pe ecran cu dovleac
Toate cele patru cămăși din colecție.

Nu -mi spuneți că nu este o colecție grozavă! Pentru asta au fost create blogurile de tricouri-pentru a promova acest tip de talent și calitatea atât a artei, cât și a îmbrăcămintei. pur și simplu uimitor!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *