Uncategorized

Un alt fel de Day & A Sf. Patrick Sondaj!

salut precum imbratisari pentru toată lumea, împreună cu dorințele fericit Ziua Sfântului Patrick, deși un alt fel de respectare deoarece nu există nici o ceremonie Shamrock acest an pentru a acoperi, cu toate acestea în primul rând, din moment ce din preocupările de strivire cu privire la sănătatea și wellness atât de mulți cititori cât și cei dragi. Ca mulți dintre noi se confruntă cu schimbări considerabile în rutina noastră de zi cu zi, lucrurile sunt extrem de pașnice asupra lumii Kate, precum și pe bună dreptate. Nu este o veste astăzi despre programul lui HM; ea este în prezent la Palatul Buckingham, cu toate acestea, există schimbări în față. Mai jos, o parte dintr-o declaratie a lansat astazi de Palatul Buckingham.

Ca o măsură de precauție sensibil precum și din motive practice, în condițiile actuale, o serie de modificări sunt făcute pentru jurnalul Reginei.

Majestatea Sa se va muta la Castelul Windsor pentru perioada de Paste joi 19 martie, o săptămână mai devreme decât era planificat. Este probabil ca Regina va rămâne acolo dincolo de perioada de Paste.

Există un număr de anulări de evenimente sau amînări, inclusiv următoarele:

serviciul anual Maundy la Chapel St George pe 09 aprilie

trei părți de gradina găzduit de Regina, ca urmare va avea loc la Palatul Buckingham poate (oaspeții vor fi rugați să meargă la petreceri în 2021)

Garden Părțile pentru asociația nu uitată precum încrederea națională nu va avea de asemenea loc

Investitures vor fi rearanjate la datele ulterioare

Declarația, de asemenea, ia act de faptul că deciziile privind Trooping de culoare, aniversarea a 75 de VE Ziua, precum și de plecare de stat de către împărat precum și Împărăteasa Japoniei se va face „în timp util.“ Prințul de Wales precum și Ducesa de Cornwall tur în Bosnia, Herțegovina, Cipru, precum și Iordania a fost, de asemenea, amânată.

Presupunerea mea este vom vedea foarte puțin din gospodărie Cambridge, în viitorul apropiat. Nu s-ar aștepta ca Australia merge la să se întâmple, cel puțin nu în viitorul apropiat. Eu nici nu ar crede, le vom vedea în Duminica Paștelui, așa cum am trecut de mai mulți ani. Membrii familiei regale au tendința de a atrage mulțimi, precum și că este ultimul lucru pe care cineva vrea să producă chiar acum. În mod evident, este o situație de fluid, precum și lucrurile se modifică rapid pe tot mai multe regiuni ale lumii.

Ce înseamnă pentru comunitatea noastră WKW? Este o situație dificilă. mulți sunt nerăbdători, de adaptare la diferite programe, stiluri de viață, precum și factorii de stres. Cred că e un moment în moda precum și stil poate oferi o distragere a atenției. Deci, pentru moment, am de gând să continue postarea excepția cazului în care devine inadecvată. ieri am întrebat pe Facebook ce fel de lucruri pe care oamenii ar dori să vadă pe pagină. Răspunsurile includ imagini de epocă Kate precum și posturi, mai multe sondaje, repliKates oameni au descoperit, precum și oferte de mare de alte sugestii fantastice. Din fericire (cred!), Nu am primit la urne la sfârșitul anului până la zece zile sau două săptămâni înapoi când am început compilarea lor, deci nu este furaje pentru câteva posturi. Dacă există lucruri pe care le-ar dori să le vedeți, lasă-mă să înțeleg într-un comentariu sau printr-un e-mail.

Bine, vom trece la astăzi „conținutul planificat inițial.“ Nu există nici o parada Ziua Sf. Patrick in acest an deoarece gardienii irlandezi sunt dislocate în Irak, precum și Sudanul de Sud. Așa că am crezut că ar fi distractiv să se uite înapoi la costumele anterioare ducesei precum și a lua dvs. de intrare pe care este favorita ta. În primul rând, unele de fundal extrem de rapid asupra Gărzile irlandeze.

Gărzile a fost fondat de Regina Victoria în 1900 „în semn de recunoaștere a numeroaselor acte curajoase de soldați irlandezi“ în timpul al doilea război Boer. Motto-ul său, „Quis Separabit“ sau „Cine ne va despărți?“ vine din Ordinul Sfântului Patrick, un ordin cavaleresc fondat de George III.

În 1900 Regina Victoria a decretat că gărzile vor purta shamrocks pentru a marca ziua:

„Majestatea Sa, Regina, este mulțumit să pentru ca în viitor, după ziua Sfântului Patrick, toate rândurile regimentelor ei irlandeze trebuie să poarte, ca o distincție, o crenguta de Shamrock în rochia lor de cap, pentru a comemora bravura ei soldați irlandezi în timpul luptele recente din Africa de Sud.“

Înainte de ducesa dă afară Shamrocks ea primește ei.

Nu este doar oamenii care primesc shamrocks, Wolfhound irlandez, care este mascota pentru regimentului, de asemenea, le primește.

Mai sus, vezi Irish Wolfhound Domhnall de Shantamon în 2014, în uniforma lui rochie roșie, împreună cu handler său, David Steed. Primul an Kate a participat la ceremonie, mascota a fost Conmael însă sa retras. Ceremonia Domhnall lui prima Shamrock a fost în 2013; el a fost mascota regimentului 16 Gardă.

handler său în 2017 a fost în vârstă de 29 de ani, bateristul Adrian Cathcart, de la Ballymena, Irlanda de Nord.

„Lider mondial“ înseamnă numele Lui în scoțiană.

UPDATE 18 martie: Se pare Domhnall retras în septembrie! Nu înțeleg că o nouă mascota a fost numit; N-am fost în stare să descopere orice tip de informații despre o successor pentru Domhnall. aici este un film despre momentele sale cu Gărzile precum și ceremonia de pensionare.

(Întotdeauna am gândit că nu poate merge componistica greșită despre Kate precum și câini!)

Există întotdeauna o imagine de grup la eveniment. Acesta este din 2015.

Și asta de anul trecut.

Un du-te la la cazarmă urmează ceremonie.

Mai jos, o fotografie 2017.

Acum, pentru evaluarea noastră tinutelor, ducesa a ales pentru sărbători Ziua Sfântului Patrick a lungul anilor. Pentru prima ei ceremonie oficială Sf. Patrick Day Shamrock în 2012, Kate a purtat un stil de la un Emilia Wickstead lui / w colecție 2010.

Ea a accentuat se potrivesc la fel de bine ca și stilul de bordurare cu ciocolata tocuri maro cu Emmy Londra, o curea, pălărie „Betty Boop“ de către Lock precum și de companie și broșa Shamrock deținute de Gărzile irlandezi precum și împrumutat la femeile regale care iau parte la îndatoririle ceremoniale. Acesta a fost anterior purtat de mama regina precum și Prințesa Anne. Vom vedea broșa de mai multe ori în post; aici este o privire mai bine la bucata.

Când așteaptă Prince George la ceremonia de 2013 a lui, ducesa a adus înapoi look Emilia Wickstead din anul precedent.

Acest articol a fost modificată, precum și Kate a purtat un guler sub ea. pălăria ei a fost, de asemenea, o repetare, stilul John Lock „Fairy Tale“, prima purtat atunci când vizitează Leicester în martie 2012. Pantofii au fost observate anterior, episodul tocuri „înger“, precum smarald precum și cercei cu diamante ca precum și ei mănuși de Cornelia James Imogen.

Atunci când vizitează Gărzile irlandezi în 2014, Kate a purtat o haina de Hobbs Londra.

Acesta a fost primul de un număr de ori am văzut haina „Persefona“, un stil de două rânduri, cu detalii tradiționale, cum ar fi șanț epoleti precum și clapetele de furtună. Ducesa repetă o pălărie Gina Foster văzut în ziua de Crăciun 2013, stilul „Maribel“, pompe Valerie Emmy din Londra, precum și ambreiaj „Natasha“ (ambele în colorway gri de carbon), precum și eco-friendly cercei ametist Kiki McDonough .

Singura dată când Kate nu a purtat eco-friendly a fost 2015 Shamrock ceremonie.

Ducesa, așteaptă printesa Charlotte, a optat pentru un castan maro Catherine Walker strat cu cusături printesa precum și pliuri cutie. Ea a accesorizat cu o repetare a pălărie „Betty Boop“ de către Lock & Co, Emmy din Londra „Valerie“ pompe în maro ciocolată, ambreiaj Natasha, mănuși „Imogen“ de Cornelia James, precum și ei cercei scădere Kiki McDonough Citrin .

Kate nu a mers la ceremonia de 2016. Ea a ales o mai Catherine Walker haina pentru Ziua Sf. Patrick 2017.

Stilul de două rânduri prezentat ornamentul de catifea la guler, mansete, precum și buzunare oblice, precum și butoanele de aur strălucitor. Ducesa părea să se poarte tocuri „Rebecca“ de către Emmy Londra, un Fletcher Sylvia pentru Lock & Co pălărie, care a fost anterior văzut în ziua de Crăciun 2015, cercei Siren (în vânzare pentru 140 $ in loc de $ 175) În de Monica Vinader (în cazul în care tot ceea ce este în prezent de 20% reducere cu codul promoțional WITHLOVE20), precum și a efectuat o geantă de mână de etui.

În 2018 ducesa se aștepta prințul Louis, precum și a reciclat o haină Catherine Walker, care a fost purtat prima în Stockholm, în ianuarie 2018.

Piesa are o închidere descentrată față, cusături printesa, precum și guler de blană faux atașat precum manșete. Kate a avut, de asemenea, pe Gina Foster Meribel Felt Bereta Hat cu arcul, ea des purtat pompe de piele de căprioară Tod, ei mănuși de Cornelia James Alice, precum și cercei Kiki McDonough vazut initial pe tur India 2016. Editia Tourmalines speciale eco-friendly, ametiste ecologice, precum și cercei cu diamante se spune că au fost un cadou de sărbători nașterea Prințesa Charlotte.

Am văzut o haină nouă Alexander McQueen la ceremonia de 2019.

Aspectul prezentat armat referințe forțe, cum ar fi un guler înalt, precum și butoane metalice. Interesant, butoanele ducesei a avut un stil celtic (stânga jos), spre deosebire de stilul care a venit pe jacheta originală (r).

Ea a accesorizat cu o pălărie de un modistă necunoscut, ambreiaj ei Jenny Packham „Roxy“, pompe Gianvito Rossi „Piper 85“ piele de căprioară, cercei Kiki McDonough, mănuși de Cornelia James, iar broșa Shamrock.

O privire la toate cele șapte ansambluri, precum și atunci timpul acesta la vot pentru dumneavoastră preferat!

uite Ziua preferat Sf. Patrick (Sondaj închis)

2019 – eco-friendly Alexander McQueen 27.41% (775 voturi)

2014 – eco-friendly Hobbs Persefona 23,1% (653 voturi)

2017 – eco-friendly Catherine Walker, Velvet Trim 19,56% (553 voturi)

2012 – eco-friendly Fit & Flare Emilia Wickstead 15.03% (425 voturi)

2018 – eco-friendly Catherine Walker, Faux Blana Trim 6,54% (185 voturi)

2015 – maro Catherine Walker 5,91% (167 voturi)

2013 – 2012 Repetă Emilia Wickstead 2,44% (69 voturi)

Voturi totale: 2.827

Comentarii (0) Produceți propriul dvs. sondaj

Luați sondajul nostru
Am crezut că ar fi, de asemenea, distractiv de a votaKate’s Sf. Patrick’s Hats. Chiar aici este o reîmprospătare rapidă (de la stânga la dreapta): În 2012 am văzut stilul “Betty Boop” de la Lock & Company; În 2013, pălăria de basm, de asemenea, de Lock & Co.; În 2014, ducesa purta pălăria Meribel a lui Gina Foster cu arcul său periculos; Pentru ceremonia 2015 am văzut întoarcerea Betty Boop.

În 2017, Kate a Sportat un Sylvia Fletcher pentru Lock & Co. Hat; 2018 a adus întoarcerea stilului Gina Foster Meribel; Anul trecut, am văzut piesa OZN de către un designer necunoscut. Acum este timpul să votăm.

Preferat Hat de Ziua Sf. Patrick (Sondaj închis)

2014: eco-friendly Gina Foster ‘31,78% (752 voturi)

2017: Eco-Friendly Sylvia Fletcher for LOCK & Co. 20.84% ​​(493 voturi)

2018: ecologic Gina Foster “Meribel” (repetat) 16,36% (387 voturi)

2019: OZN-ul ecologic cu detalii florale 15,93% (377 voturi)

2012: Brown “Betty Boop” de Lock & Co. 9.43% (223 voturi)

2015: Brown ‘Betty Boop’ (Repeat) 4,52% (107 voturi)

2013: Negru “Fairy Tale” de Lock & Co. 1,14% (27 voturi)

Voturi generale: 2,366

Comentarii (0) Produceți propriul dvs. sondaj

Luați sondajul nostru
Via shamrockgift.com.

Ne vom vedea înainte de sfârșitul săptămânii. Până atunci, toți au nevoie de o atingere a acelui noroc irlandez să o aibă în această zi a lui St. Patrick.

VIDEO:
Iată un videoclip cu membrii gardienilor irlandezi care vorbesc despre amintirile Zilei Sf. Patrick.
& Lt; Span Data-MCE-Type = “Bookmark” Style = “Afișaj: Inline-bloc; Lățime: 0px; Depășirea: ascunsă; Linie-înălțime: 0; CLASS = “MCE_SELRES_START” & GT; / LUP & GT;

69save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *