Uncategorized

Tshirtstudio-imprimarea cu tricouri Made Easy

Toți aici, la Fabrica de TSHIRT, sunt dependenți de tricouri individualizate, cred că știți deja asta. Dacă ar fi să aleg între obținerea unui tricou aleatoriu sau imprimat cu propriul meu grafic sau mesaj, aș opta absolut pentru acesta din urmă. Poate că este pentru că suntem în acest serviciu și nu ne putem abține să adăugăm o notă personală acestei îmbrăcăminte, dar sunt sigur că toată lumea este dornică să aibă această implicare specială în ceea ce poartă.
Și aici m -am întrebat unde oamenii care nu au cunoștințe despre imprimare ar putea merge și să facă ceva cu ușurință, fără să fie nevoiți să -și părăsească casa. Poate că nu aveți un magazin de imprimare lângă dvs., așa că am căutat câteva site-uri interesante care sunt specializate în imprimarea cu tricouri, care nu ar afecta un buget într-un mod sever.
Astăzi vă pot recomanda cu ușurință tshirtstudio.com pentru personalizarea tricourilor dvs. sau a altor cadouri, cum ar fi căni, perne, coaste, prosoape (și lista continuă). Pe lângă toate produsele, puteți personaliza partea ușoară este cea care este foarte crucială pentru client-previzualizarea proiectării online a produsului dvs. personalizat. Software-ul de design online folosește fotografii cu tricouri de înaltă calitate. Textul și imaginile încărcate de vizitatori sunt acum modelate instantaneu pentru a se potrivi exact cu pliurile și ondulările imaginii tricoului, folosind o reprezentare sensibilă a îmbrăcămintei finite.
Cushionsbaseball tricouri cu mânecă tricou tricou t-shirtpremium v ​​gât tricou tricou tricou tricou tricou tricou tricou tricou tricou tricou sunt sisteme similare acolo, dar se bazează pe bliț sau plug-in-uri. Acest lucru reduce funcția și disponibilitatea browserelor de la data, care necesită adesea actualizări enervante și descărcări pentru a funcționa și sunt adesea inutile pentru dispozitivele mobile. Le lipsesc anti-aliasing, rezultând margini îngrozitoare zimțate și folosesc umbrire și culoare non-fotografică. Sistemul TShirtstudio funcționează în orice browser capabil să afișeze o imagine (toate acestea). Din punct de vedere vizual, diferența este că alte opțiuni avansate oferă o „reprezentare” 3D virtuală a unui tricou tipărit (cum ar fi ceva pe care tu -cămaşă.
Puteți vedea pentru dvs. și mai jos puteți găsi propriile mele produse individualizate – întregul proces mi -a luat mai puțin de 5 minute. Foarte ușor de navigat și mi s -a părut atât de distractiv încât am petrecut cel puțin o jumătate de oră jucându -mă cu toate opțiunile.
Paddesign-ul personalizat al mouse-ului dvs. propriul tricou-editor nu au găsit încă o tehnologie care imprimă fotografii și imagini complexe pe culori întunecate la un standard acceptabil, dar încearcă diferite procese, astfel încât să sperăm că vor fi disponibile și acestea.
Puteți alege, de asemenea, dintre design-urile lor de tricouri, dar cred că editorul de proiectare este costumul lor puternic, pe care l-am observat că este confirmat de recenziile pe care le afișează sub fiecare produs. Așa că nu -mi lua cuvântul pentru asta, vezi pentru tine.
Facebook și Twitter pentru www.tshirtstudio.com

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *