Uncategorized

Colecția Dan Mumford Chroma de Screenprints

Colecția Dan Mumford Chroma
Noua lucrare Dan Mumford tocmai a fost adăugată pe site -ul său, precum și se simte din nou Crăciun. Aveam de gând să precizez Paștele timpuriu, cu toate acestea, mă gândeam la înghețarea rece afară, Crăciunul se potrivește bine.
Magazinul este plin de imprimeuri oficiale cu Rick, precum și cu Morty, Question Lady, precum și Suspiria. Acestea sunt amprente de ecran, toate semnate, în relief, precum și numerotate. Unele au două sau chiar trei variante, cu celebrele culori vibrante, colecția fiind numită pe bună dreptate Chroma.

Orice lucru El scoate este uimitor, precum și am o dovadă distractivă pentru tine ideal aici:

@Danmumforddraws De parcă ai @hamillhimself ca munca ta nu ar fi fost suficientă, imprimeurile tale atârnă în birourile Lucasfilm, așa cum se vede chiar aici de la Rebels Recon, pe internet Recap Recap, a emisiunii de animație Rebels. Atât de mișto! pic.twitter.com/8kndno51cd
– Turcicus (@Turcicus7) 28 februarie 2018
Ai verificat acest drept. Se înțelege că lucrează pentru companii de plăcere uriașe, cu toate acestea, acest detaliu vă arată exact cât de apreciat este în industrie. Acestea fiind spuse, printurile sale oferă în mod normal destul de ușor, așa că mergeți acum la magazinul său pentru o cultură pop de înaltă calitate.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *