category

Cel mai bun Fairisle Sweatshirt + Alte tricotaje uimitoare Cumpar pentru toamna

cel mai bun pulover Fairisle

Fair Isle este un model dur pentru a face cumpărături, deoarece atât de frecvent, aspectul poate să-l folosească în zonă care arată excesiv tematice. La fel de mult ca o vacanță, cât și ca și cumperi oi de păstori în Scandinavia, etc. Există o artă pentru ea, precum și din fericire, intermixul a înțeles cu adevărat arta. De asemenea, ei s-au asigurat că implementează nivelul de calitate standard de brand. Așa că înțelegeți când vă investiți în piesele lor, faceți o decizie înțeleaptă de părere care va dura. chiar mai bine? Obțineți designer de înaltă calitate pentru o fracțiune din preț.

Aici folosesc bluza Ari de la propria etichetă specială de intermix. Această bluză de vată cu crewoneck cu nervuri, manșete, precum și HEM este confortabilă, confortabilă, precum și extrem de elegantă. Utilizarea unui model delicat în aur, precum și argintul împotriva cremei este ceea ce îl ține de sentimentul atât de bine. Softness-ul aspectului general îl ține purtat. Este ceea ce vreau ca Fair Isle să fie, precum și o descoperire extrem de rar.

Intermixari nordic lână-blend pulover

A.L.CDIEGO Pantaloni de hârtie conică

Completați aspectul

Fair Pulovere Isle, când se face bine, sunt purtați cu o serie de aspect. La fel de bine, am optat pentru a păstra lucrurile casual. Pantalonii mei sunt un a.l.c. Pantalon cu pantaloni, pantofii mei sunt o pereche necesară de vârfuri reduse de Veja, precum și un cercetate mare de cristal ridică întregul aspect.
Este absolut sezonul de cumpărare de jurământ. Pe lângă intermixul este plin de tricoturi extraordinare pentru a vă menține cald, precum și elegant de aici cu Anul Nou. (Da, cred că mult înainte, trebuie, 2020 este o doozy). Pentru multe mai multe dintre tricoturile mele preferate, arătați mai jos!

Intermixari nordic lână-blend pulover

A.L.CDIEGO Pantaloni de hârtie conică

Vejaesplar Adidasi low-top (iubesc, de asemenea, aceste)

Mouserswami Beach Hoop Cercei

Favorite Intermix Tricotaje pentru cădere

Datorită intermixului, precum și la magazinul pentru parteneriatul acestui post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *