Uncategorized

Cele sute de rochii: Ziua 1

Deci, cum ați ști deja, am o nouă carte care iese săptămâna viitoare. Se numește sute de rochii, precum și totul este vorba despre arhetipurile de rochii. (Este ilustrat de către Donna Mehalko remarcabil.)

Cartea a fost influențată de Eleanor Esstes Classic, numit, de asemenea, cele mai multe rochii – și cel mai probabil preocuparea # 1 pe care am ajuns despre “sute” este dacă este vorba despre rochii pe care le-am cusut. “Oh, nu, am spus:” Este vorba despre rochiile tradiționale, cum ar fi Flapper, precum și hostess-ul de aerisire! Oricum, sunt sigur că nu am o sută de rochii … ”

Și apoi m-am dus și la numărate.

Așadar, se pare că da, am o sută de rochii pe care m-am făcut, dacă mă sapu adânc în arhive, precum și, de asemenea, includ unii neglijați “într-o zi voi repara acest” lucruri care nu au văzut niciodată lumina zi. Deci, în următoarele sute de zile, mă voi întoarce la publicarea unei rochii literale pe zi.

Gata? Pe zi 1!

Aceasta este McCalls 3528, precum și da, este foarte, extrem de Moire, nu-i așa? Nu te uita la ea cât de mult. Este, de asemenea, incredibil de voluminos, deoarece are o ploaie de cutie adunată. Da, există o mare parte din materialul acolo. (Materialul este o cămășie grea bună, nu este sigur de unde am luat-o.)

Se pare că nu am devenit cel mai bun pui de somn, deoarece lumina îl lovește diferit, în funcție de ce parte te uiți. Oh bine. Stripurile se potrivesc bine – asta e partea esențială, nu?

Nu am folosit acest lucru extrem de frecvent, deoarece este un pic cam uriaș în mijlocul secțiunii, precum și crezând să ia toate acele pliuri, re-echilibrarea lor, re-colectarea lor, precum și apoi punerea rochiei înapoi împreună Vreau să mă culc, precum și să iau un pui de somn. Ar fi mai puțin de lucru (sau cel puțin, să se simtă mai puțin de lucru) pentru a face totul peste o dată de la zero, în special pentru că materialul (sau un fax al acestuia) nu este atât de greu de găsit.

Deci, asta e ziua 1, rochie 1! Rămâi acordat pentru mai mult!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Ajutor de carte nouă? 26 iunie 2012in “cărți”
Cartea de rochie a lui Gertie (și țesătura!) GivesAwayMarch 16, 2016in “cărți”
Cele sute de rochii: Ziua 72AUGUST 13, 2013In “100dresses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *